Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cağırsam Gelir Miydin?-Aşk Şiirleri

Cağırsam Gelir Miydin?-Aşk Şiirleri
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Cağırsam Gelir Miydin şiiri
en guzel Ayrılık şiirleri
en guzel Ozlem şiirleri

Cağırsam Gelir Miydin?
imagescagirsamgelirmiydinasksiirleri5aedfca689473
Sen hic boyle gormedin beni yorgun yıkık ve bıkkın harabeler icinde umut mu ? coktan terk etmiş beni …koca bir kent yıkılıyor icimde … bedenim olum sessizliğinde maviler adadığım bir sevda masalı da kayıp gitti ellerimden sessizce bu sarı duvarlardile gelseler ne olurdu sanki ! onlarda inadına yıkılıyor uzerime
şarkılar nehir olup doluyor gozlerime kimsesizliğim tokat gibi carpıyor yuzume

cağırsam gelir miydin ?

Aklımdan gectin şoyle bir an ! arasam dedim saat gecenin bilmem kacıymış bana ne atla bir taksiye 15 bilemedin 20 dakika da burdasın
gelirken uğra bi tekele kap şoyle iki şişe şarap kopek oldurenin den yok iki yetmez uc olsun
bu yoklukta başka ne icilir ha aslan sutumu hala duruyor dolap da ama mezem yok ki !
uşumeyi de goze alacaksın bu arada dizlerine bir battaniye sererim nasıl olsa bir iki kadeh den sonra gecerdi uşumen gecerdi ama…icimin zindanında curumuş bu yureğin yaralarını serdikce gozlerinin onune bakabilir dokunabilir miydin !

cağırsam gelir miydin ?

Oyle sessiz oyle durgun ki icim hep duyduğun guluşlerim den uzak gittikce bir boşluğa duşuyorum aynaya da bakmıyorum nice zamandır saclarımı oylesine topluyorum nasıl bir kadındım guzel miydim cirkin miydim unuttum !
hani şu nikotin de olmasasokağımı da unutucam nerdeyse bir tek o sebeb den cıkıyorum evden calan telefonlara da cevap vermiyorum ne bir kimseyi gormek ne duymak istemiyorum kac ezan sesinde isyanlarım cığlık cığlık bağırdı icimde uyumayı ne cok istedim ve diledimuyusam uyusam ve hic uyanmasam ! tanrı da duymuyor sesimi ya da aldırmıyor !

cağırsam gelir miydin ?

Gelseydin
omru ayaza kesmiş bir omru dinleyebilir kahır dolu bu halimi cekebilir miy din ?
ağlama derdin biliyorum ama gozyaşları coktan firar etmiş bu gozlerle kocaman sarılıp sana katıla katıla ağlasay dım omuzun da gecer miydi uşumesi yureğimin !
ve
gozlerine topladığın huznumle giderken … kurşuna dizilmiş bir dağın hikayesini yazar mıydı ardımdan kalemin !

cağırsam gelir miydin ?

Umran Aydın

Alıntı

858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt