Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çağla Şikel Alişan'la İlgili İlk Kez Konuştu!

Çağla Şikel Alişan'la İlgili İlk Kez Konuştu!
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Çağla Şikel Alişan'la İlgili Ilk Önce Konuştu! Çağla Şikel Alişan Hakkında Konuştu Sevgili melekler, geçtiğimiz günlerde Alişan'ın Çağla Şikel'den özür diliyerek, uzun süredir sürekli küslüğü sona erdirmesi üzerine konuyla ilgili oalrak Çağla Şikel ilk olarak bir açıklama yaptı 1548622637 1548622637 caglasikelalisanlailgiliilkkezkonustu5c4e1b31aa7bdcaglasikelalisanlailgiliilkkezkonustu5c4e1b31aa7bd caglasikelalisanlailgiliilkkezkonustu5c4e1b31aa7bd Alişan ile fazla uzun vakit çalıştıklarını anımsatan Şıkel, 'Alişan ile aramızda bir dargınlık durumu oldu Ben gerçekte kimseye küs kalamam Alişan çok duygusal ama bazen hatalı davranıyor, kendisini tutamadığı zamanlar oluyor Bizim aramızda halledebileceğimiz bir sorunken olayın fazla artı basına yansıması beni üzdü Onu da daha sonra üzdü, onun mutsuzluğunu yaşadı O bir televizyon programında benden ve eşimden özür diledi ve barıştık ' biçiminde konuştu ALİŞAN FAZLA FAZILETLI BİR HAREKET YAPTI'Ben zaten onun pişamanlığını, üzüntüsünü hissediyorudum ' açıklaması yapan Şıkel, 'Alişan herkesin yapmayacağı çok faziletli bir hareket yaptı Eşim de ben de uzatmanın bir anlamı olmayacağını düşündük ' dedi Alişan'ın evine geldiğini ve çocuklarını gördüğünü de açıklayan Çağla Şıkel, 'Oğullarımı da banal özlemiş Eski dosttan düşman olmaz derler O ara bizim için fazla gereksizdi ama yaşandı ' şeklinde konuştu Şıkel, Ebru Şallı'nın 'Tekrar birlikte program yapar mısınız? ' sorusuna ise 'Bizi Alişan ile emrindeki yandan görmek isteyen çok birey var Dargın olduğumuz dönemlerde bile program teklifleri geliyordu Daha konuşmadık öyle bir şey fakat şans her şey ' diyerek yanıt verdi  

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt