Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çağla Şikel Biyografik Bilgileri Hayatı

Çağla Şikel Biyografik Bilgileri Hayatı
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Çağla Şikel Biyografik Bilgileri Hayatı çağla şikel çağla şikel kimdir çağla şikel hayatı Sevgili melekler, yakın zamanda ikinci bebeği Uzay'ı dünyaya getiren eski Türkiye güzellerinden mankenoyuncuspiker Çağla Şikel hayatı hakkında sizleri özet olarak bilgilendiriyoruzcaglasikelbiyografikbilgilerihayati5c566dac3354balt 1549168039 1549168039 caglasikelbiyografikbilgilerihayati5c566dac67d29caglasikelbiyografikbilgilerihayati5c566dac67d29 caglasikelbiyografikbilgilerihayati5c566dac67d29 1979 doğumlu ve aslen Kars'lı olan Çağla Şikel, eğitim hayatına İstanbul'da 19851989 tarihleri arasında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu’nda başlamış ve ilkokul 4 sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında bale eğitimi almıştır İlkokulu bitirdikten sonradan 19901993 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarında Ortaokul eğitimini tamamlamıştır 19931996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Lise öğrenimini bitirip, gerisinde 19971999 Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Yüksek Lisans eğitimi almış ve 1999 senesinde mezun olmuştur Müzikaller Konservatuar öğrenimine devam ederken, aynı zamanda 19901999 yılları aralarında Atatürk Kültür Merkezi’nde sözleşmeli olarak bir çok çocuk oyunu ve müzikalde yer almıştır Bu oyunlardan bazıları; Arşın Mal Alan, Efsuncu Oz, Yedisi Aniden, Külkedisi, Fındıkkıran Balesi’dir Odessia Şikel, 1996 yılında ‘Odessia’ adlı sinema filminde yer almıştır Miss Turkey Çağla Şikel, 1997 yılında ‘Miss Turkey’ yarışmasında birinci oldu ve ardından Şeysel Adalarında yapılan ‘Miss World '97’ güzellik yarışmasında dünya dördüncüsü seçildi Şikel bu unvanla, Avrupa Güzeli (Europe's Queen Of Beauty) ödülünü aldı Podyum 1997 2003 tarihleri arasında Fransa 'da Akıllı Triko, Amerika, Almanya, Hong Kong, Rusya, Yunanistan, İsviçre ve Mısır 'da defilelerde bulundu Özellikle ‘Miss World’le birlikte Şikel, yurt içi ve yurt açık havada birçok defileye çıktı, podyumların en aranan ismi oldu Şikel, bir yandan da televizyonda program sunuculuğu ve dizilerde oyunculuk çalışmalarını sürdürdü Tri Peypirs Kabare 2002 yılında, Müjdat Gezen 'in yazıp yönettiği ‘Tri Peypirs Kabare’sinde oyuncu ve dansçı olarak yer aldı Cennet Mahallesi 2004 yılında ‘Cennet Mahallesi’ adlı dizide ‘Sultan’ karakteriyle rol bölge Çağla Şikel, yaklaşık 3 sene devamlı dizideki müthiş oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bıraktı Çağla Şikel Çağla Şikel, bilhassa Akmerkez’deki kişiye özel moda şovu ve manken Şenol Ipek’e gönderdiği ‘Tostumu yedim bekliyorum’ mesajıyla bir dönem adından sıkça söz ettirmeyi başardı Filmleri Odessia Dizileri 2004*2007 Cennet Mahallesi 2000 Zehirli Çiçek Müzikaller 2007 Romantika, 2002 Tri Peypirs Kabare, 1990 *1999 Arşın Mal Bölge, Büyücü Oz, Yedisi Pat Diye, Külkedisi, Fındıkkıran Balesi Televizyon programları Dansa Var mısın? Aşkları Şenol Ipek, Bozok Görebilen, Beyazıt Öztürk, Kenan İmirzalıoğlu, Gökhan Özen, Kenan Doğulu, Mehmet Aslan, Emre Altuğ