Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çağla Şıkel: Sürekli koyu renkliydim, bazen zift rengindeydim

Çağla Şıkel: Sürekli koyu renkliydim, bazen zift rengindeydim
0
35

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
9akG9_1623571506_8761.jpg

42 yaşındaki oyuncu Çağla Şıkel, cilt rengiyle alakalı açıklamalarda bulundu. Artık güneşlenmediğini söyleyen Şıkel, cilt lekelerinin oluşumunu bu biçimde önlemeye çalıştığını söyledi.

Devamlı olarak bronz derisinde görmeye alışık olduğumuz Çağla Şıkel, artık şuurlu olarak güneşlenmeyeceğini söyledi. YouTube kanalında açıklamada bulunan Şıkel: “Yıllarca güneşlendim. Yandığım vakit güzel ve hoş görüntüğümü düşünüyordum. Güneşin ağır hasarlar verdiğini bilmiyordum. Yıllar sonra bunun bedelini lekelerimizle ödüyoruz. Evvelden nisandan eylüle kadar bulduğum her güneşe yatıyordum. Sonra aralık üzere derimin rengi açılmaya başlayınca Dubai’ye gidiyordum. Marta kadar yönetim ediyordu. Daima koyu renkliydim, bazen zift rengindeydim.”

'RENGİMİ AÇTIRMADIM'

“Şimdi bana cildinin rengini mi açtırdın diyorlar. Çocuklarımla ilgilenirken eskisi üzere güneşlenememeye başladım. Kendimi bu türlü de yeterli hissettiğimi fark ettim. Artık 50 faktör muhafaza kullanıyorum. Olsa 200 faktör kullanacağım. Kimi vakit uzun kollu mayo giyiyorum yanmamak için. Kimi vakit tişörtle giriyorum denize, havuza... Tatlı bir kahverengiyim artık.”

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt