Ünlü model Çağla Şıkel, hakkında merak edilen mevzularla ilgili açıklamalarda bulundu.
YouTube kanalı ve Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken, Türkiye'nin en ünlü modellerinden biri olan Çağla Şıkel, hakkında merak edilenlerden bahsetti.
Şıkel, eski eşi Emre Altuğ ile ilgili olarak,''Çocuklarımın pederi Emre Altuğ'dan nefret ederek ayrılmadım. Hayatımıza arkadaş olarak, âlâ anne-baba olarak devam ediyoruz.'' açıklamasında bulundu.
Kariyeri hakkında konuşan Şıkel, ''Ben hiç 'Yeterince para kazandım, artık durayım, tatile gideyim' demedim. En parlak vakitlerimi yaşıyorum. Bu periyodu en hoş biçimde değerlendirmem gerek.'' tefsirinde bulundu.
Şıkel, ''Hayatla ilgili çok ziyade telaş ve kaygım yok. Tek başıma da uygunum, keyifliyim. 'Kapımı aşka kapattım' demek istemiyorum. Aşk, devri gelince kapıyı çalar.'' tabirlerini de açıklamasına ekledi.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.