Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çağla Şikelin bebeğinin adı Uzay olacak

Çağla Şikelin bebeğinin adı Uzay olacak
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Çağla Şikelin bebeğinin adı Uzay olacak çağla şikel gebe mi çağla şikel hamile çağla şikelin ikinci bebeği çağla şikelin bebeğinin adı çağla şikel doğum yaptı mı haberleri burada arkadaşlar Eski manken Çağla Şikel ve şarkıcı eşi Emre Altuğ çifti, oğlulları Kuzey'e bir kardeş daha yaptı ve Çağla Şikel Emre Altuğ bebeklerinin adı konusunda nihayet karar verdi Melek'lerim Yakın arkadaşları Kuzey Güney dizisinden etkilenip, Çağla Şikelin bebeğinin adı Güney olsun derken, çift ikinci bebeklerine diğer bir isim buldu Çağla Şikelin bebeğinin adı Uzay olacakmış Melek'lerim Doğrusunu bildirmek icabında, ben Çağla Şikel'in bu haberini görünce aynen şunları düşündüm, Çağla Şikel hamile mi diye şaşırdımcaglasikelinbebegininadiuzayolacak5c4e806a5638ealt Oysaki kendimce magazin haberlerini takipte ediyorum lakin demek oysa beceriksiz kalıyorumcaglasikelinbebegininadiuzayolacak5c4e806a87963pngalt :D:D :D:D :D:D Çağla Şikel oğlu Uzay haberini duyunca, derhal diyorsunuz ki, Çağla şikel doğum yaptımı değil az önce yapmadı fakat yakınmış; buyrun haberin detaylarından öğrenin Melek'lerim 1548648549 1548648549 caglasikelinbebegininadiuzayolacak5c4e806a8bd93caglasikelinbebegininadiuzayolacak5c4e806a8bd93 caglasikelinbebegininadiuzayolacak5c4e806a8bd93 Mart ayında ikinci bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanan Çağla Şıkel ve Emre Altuğ'un isim arayışı sona erdi Ilk bebeklerine Kuzey ismini koyan ikiliye bir süredir arkadaşları 'Kuzey Güney' dizisinden ötürü Kardeşinin adı Güney olsundiyordu Habertükr'te bulunan habere kadar, Isim tartışması twitter sayfalarında sürerken çift son kararını verdi Çağla ile Emre bebeklerine 'Uzay' adını verecek  

858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt