Çağla'dan Burhan Ayeri'ye ağır yanıt geldi 1544125 1544125 cagladanburhanayeriyeagiryanitgeldi5c4dd2e122ab8cagladanburhanayeriyeagiryanitgeldi5c4dd2e122ab8 http:img155imageshackusimg155390911ex4 Televizyon gazetesinin aktardığına kadar, Alişan ile Çağla Şıkel, dün akşam canlı yayınlanan 'İlle de Roman Olsun' yarışmasında Burhan Ayeri'nin kendileriyle ilgili eleştirilerine cevap verdiler Ayeri, Akşam gazetesindeki köşesinde program ile ilgili şu eleştiriyi kaleme almıştı: İlle de Roman Olsun’da ‘Plaj lahmacuncusu’ Alişan çekip, gitti Meydan çarpık bacaklı Çağla Şıkel’e kaldı 'Çarpık bacaklı' sözüne canı sıkılan Çağla Şıkel, Burhan Ayeri'ye yanıtını canlı yayında verdi Şıkel, Aslında yarışmamızda böyle konulara yer yok lakin bir köşe yazarı bana çarpık bacaklı demiş Acaba kendisinin dikkatini benim bacaklarımdan yarışmacıların dikkatine nasıl çekebilirim ben onu düşündümdiye konuştu Alişan ise partnerine takviye vererek Türkiye'nin en güzel kızına çarpık bacaklı diyor Çarpık bacaklı lafını kendisine aynen iletiyoruzdedi bu vesileyle Alişan ve Çağla Şıkel, Ayeri'nin Alişan için yaptığı 'Plaj lahmacuncusu' sözü için de Biz lahmacunu çok seviyoruzdiyerek imalı bir cevap verdiler kaynak:haberturk