Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çağlar Ökten'in oğlu Artur'dan Seda Sayan çıkışı: Benim annem değil

Çağlar Ökten'in oğlu Artur'dan Seda Sayan çıkışı: Benim annem değil
0
92

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
Xd1H1_1659335371_0736.jpg

Günlerdir yeni eşi Çağlar Ökten ile olan evliliğiyle ilgili bir tülü gündemden düşmeyen Seda Sayan'la ilgili çarpıcı bir durum yaşandı.

59 yaşındaki Seda Sayan'ı Çağlar Ökten'in 9 yaşındaki oğlu Artur kabul etmedi. Artur, sosyal medya hesabında çaldığı piyano anlarını paylaştı. Altına Seda Sayan hemen yorum yaptı.

p0IAA_1659336018_3319.jpg
seda sayan ve oğlu artur

Diğer yandan Artur'un o paylaşımına bir takipçisi de "Sırtın yere gelmez oğlum. Seda annen var" yorumuna karşılık Artur "1- Seda benim annem değil, ben ona 'Abla' diyorum. 2- Benim sırtım gerçek annem sayesinde yere değmez, o benim arkamda. Seda abla değil" şeklinde cevap verdi.

3P8Sb_1659336083_072.JPG
arturun yorumu

Similar threads

Şarkıcı Seda Sayan kendisinden 35 yaş küçük eşi Çağlar Ökten'in annesiyle buluştu. O anları sosyal medyadan paylaşan Seda Sayan'ın paylaşımını görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Seda Sayan, kendisi gibi müzisyen Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında sürpriz bir şekilde evlendi. Taze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Ünlü şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile sadece arkadaşlarının katıldığı sade bir nikah töreniyle geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi. Ökten'in nikaha katılmayan anne ve babası bir video yayınlayarak Seda Sayan'a "Ailemize hoş geldin" dedi. Ünlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Geçtiğimiz günlerde kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile dünya evine giren Seda Sayan sosyal medyada yapılan "Daha gencecik yaşta çocukla evlendin" yorumlarına ateş püskürdü. 2. Sayfa programına açıklamalarda bulunan Sayan, "Çağlar'a 'yaşı küçük' deyip durmasınlar. 11 yaşında çocuk sahibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Şarkıcı Seda Sayan birlikte çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten' den aldığı evlilik teklifine 'Evet' dediği gündeme bomba gibi düşmüştü. Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'den radikal bir açıklama geldi. 8. kez gelin olmaya hazırlanan Seda Sayan, evlenmeden 'kocam' diye hitap ettiği kendisinden 25...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile 7 Mayıs'ta dünyaevine girmek için hazırlıklarına başlayan şarkıcı Seda Sayan, müstakbel eşiyle İstanbul'da bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Kampa giren ünlü şarkıcının yorgunluğu gözlerden kaçmazken ikili, basın mensuplarından gelen soruları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt