Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cağlayan Resmi, Cağlayan Resimleri

Cağlayan Resmi, Cağlayan Resimleri
0
170

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cağlayan Fotoğrafları

imagescaglayanresmicaglayanresimleri5b0c9ab66fdbd

imagescaglayanresmicaglayanresimleri5b0c9ab78ff04

imagescaglayanresmicaglayanresimleri5b0c9ab89f470

imagescaglayanresmicaglayanresimleri5b0c9ab9ae441

imagescaglayanresmicaglayanresimleri5b0c9abab1eaa

imagescaglayanresmicaglayanresimleri5b0c9abbc1f7a

imagescaglayanresmicaglayanresimleri5b0c9abcd1272

imagescaglayanresmicaglayanresimleri5b0c9abde10b7

imagescaglayanresmicaglayanresimleri5b0c9abeea7af

Similar threads

Askerliğini Ankara Armoni Mızıkası ’nda solistlik yaparak gecirdi Babasının aksine populer muzik yapmayı tercih eden Cağlayan Topaloğlu, 2007 yılında ilk cıkardığı single albumu “Kalbime Gomerim ile muzik hayatına başlamıştır Cağlayan Topaloğlu, Rahmetli amcası Hilmi Topaloğlu ile babasının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Cağlayan Topaloğlu Uzulurum şarkı sozleri Cağlayan Topaloğlu Uzulurum şarkısı sozu Dileğim mutlu ol Yerinde huzurlu ol Koymadım yerine kimseyi Bir de bana sor İcim rahat beddua etmedim kin gutmedim Cok ağladım dayandım yalnız kaldım Yolun sonu vardı aşk yarıda kaldı Harap oldum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Cağlayan Topaloğlu Beddua şarkı sozleri Cağlayan Topaloğlu Beddua şarkısı sozleri Nasıl bir acıdır bu icime hapsolan Geciyor seneler gecmiyor gonlume yazılan Yuzume bakmıyor kurduğum hayaller Cevabı vermiyor sensiz kalan cumleler Yazık zamana yazık Kalbime yazık Her yanım senindi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Cağlayan Topaloğlu aşkın yakar şarkısı sozleri Cağlayan Topaloğlu Aşkın Yakar başım dondu bu nasıl bir guzellik sanki melek sanki doğuştan cennetlik başım dondu bu nasıl bir guzellik sanki melek sanki doğuştan cennetlik nasıl kapıldım bu aşka kendimden gectim ilk bakışta eli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Cağlayan Topaloğlu Nazik şarkı sozleri Cağlayan Topaloğlu Nazik şarkısı sozu Yakıyor bu kız beni yakıyor Ah benim icimi yakıyor Orda burda kıvırıp kıvırıp bana nispet calım atıyor Elinden gelenni ardına koyma demeli Kız seni nazik ısırıp ısırıp yemeli Bu aşkı unutup başka birini mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,496Konular
982,180Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt