Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cağlayan Topaloğlu Beddua şarkı sozu

Cağlayan Topaloğlu Beddua şarkı sozu
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cağlayan Topaloğlu Beddua şarkı sozleri

Cağlayan Topaloğlu Beddua şarkısı sozleri

Nasıl bir acıdır bu icime hapsolan
Geciyor seneler gecmiyor gonlume yazılan
Yuzume bakmıyor kurduğum hayaller
Cevabı vermiyor sensiz kalan cumleler
Yazık zamana yazık
Kalbime yazık
Her yanım senindi parcalandım
Kokun sinmiş bana
Bırakmıyor daha
Nasıl kıydın aşka cozemiyorum
Biraz acı biraz keder
Yaşadığım her şeye değer
Sanma ki sarar seni benim gibi vefasız eller
Dayanıyor yurek buna
Hasretin zor olsa da
Gidiyorum şimdi ama
Korkma sakın yok sana beddua
Duacınım her zaman

Similar threads

Cağlayan Topaloğlu Uzulurum şarkı sozleri Cağlayan Topaloğlu Uzulurum şarkısı sozu Dileğim mutlu ol Yerinde huzurlu ol Koymadım yerine kimseyi Bir de bana sor İcim rahat beddua etmedim kin gutmedim Cok ağladım dayandım yalnız kaldım Yolun sonu vardı aşk yarıda kaldı Harap oldum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Çağlayan Topaloğlu Beddua Şarkısının Sözleri Çağlayan Topaloğlu Beddua şarkı sözleri Çağlayan Topaloğlu Beddua şarkısı sözleri Türkücü Mustafa Topaloğlu'nun kendisi gibi müzisyen oğlu Çağlayan Topaloğlu'nun seslendirdiği Beddua adlı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Cağlayan Topaloğlu Nazik şarkı sozleri Cağlayan Topaloğlu Nazik şarkısı sozu Yakıyor bu kız beni yakıyor Ah benim icimi yakıyor Orda burda kıvırıp kıvırıp bana nispet calım atıyor Elinden gelenni ardına koyma demeli Kız seni nazik ısırıp ısırıp yemeli Bu aşkı unutup başka birini mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Cağlayan Topaloğlu Ama Yine de şarkı sozleri Cağlayan Topaloğlu Ama Yine de şarkısı sozu Seni tanımadan once farklıydım Kabımda oturmuş saklıydım Seni tanımadan once farklıydım Kabımda oturmuş saklıydım Tum ayrılıklarda haklıydım Sen cıktın karşıma Layıksın aşkıma Sen cıktın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt