Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cağlayan Topaloğlu Nazik şarkı sozu

Cağlayan Topaloğlu Nazik şarkı sozu
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cağlayan Topaloğlu Nazik şarkı sozleri

Cağlayan Topaloğlu Nazik şarkısı sozu

Yakıyor bu kız beni yakıyor
Ah benim icimi yakıyor
Orda burda kıvırıp kıvırıp bana nispet calım atıyor
Elinden gelenni ardına koyma demeli
Kız seni nazik ısırıp ısırıp yemeli
Bu aşkı unutup başka birini mi sevmeli?
Yok vazgecemem yine de bu aşkı sevmeli
Oyle guzel gozleri var ah benim icime akıyor
Caktırmadan ince ince alttan alttan bana bakıyor
Elinden gelenni ardına koyma demeli
Kız seni nazik ısırıp ısırıp yemeli
Bu aşkı unutup başka birini mi sevmeli?
Yok vazgecemem yine de bu aşkı sevmeli

Similar threads

Baskı Bilgi Teknolojisi Ve Hizmetleri İnce Şarkısının Hayatta Kalmak İçin Burada Zorlama veri teknolojisi ve hizmetleri İnce undead çalışıyoruz Zorlama data teknolojisi ve hizmetleri İnce şarkısı sözcük Ufo türkücü Mustafa Topaloğlu'unesco şarkıcı oğlu Baskı Topaloğlu'unesco...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Cağlayan Topaloğlu Ama Yine de şarkı sozleri Cağlayan Topaloğlu Ama Yine de şarkısı sozu Seni tanımadan once farklıydım Kabımda oturmuş saklıydım Seni tanımadan once farklıydım Kabımda oturmuş saklıydım Tum ayrılıklarda haklıydım Sen cıktın karşıma Layıksın aşkıma Sen cıktın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Cağlayan Topaloğlu Uzulurum şarkı sozleri Cağlayan Topaloğlu Uzulurum şarkısı sozu Dileğim mutlu ol Yerinde huzurlu ol Koymadım yerine kimseyi Bir de bana sor İcim rahat beddua etmedim kin gutmedim Cok ağladım dayandım yalnız kaldım Yolun sonu vardı aşk yarıda kaldı Harap oldum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Cağlayan Topaloğlu Beddua şarkı sozleri Cağlayan Topaloğlu Beddua şarkısı sozleri Nasıl bir acıdır bu icime hapsolan Geciyor seneler gecmiyor gonlume yazılan Yuzume bakmıyor kurduğum hayaller Cevabı vermiyor sensiz kalan cumleler Yazık zamana yazık Kalbime yazık Her yanım senindi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,497Konular
981,938Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt