Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cakıl Taşları Gordumu Kıpırdayamaz Gozlerim Gozlerini Şarkısı sozleri

Cakıl Taşları Gordumu Kıpırdayamaz Gozlerim Gozlerini Şarkısı sozleri
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cakıl Taşları İstedim Yalnız Bir Kez Yanıma Yataydı Şarkısı sozleri

Gordu mu kıpırdayamaz gozlerim gozlerini
Ben zaten sessizce gozlerim gozlerini

O bunu bilmiyordu

Gozyaşlarım icime icime akardı

O buna aldırmadan keyfine bakardı
İstedim yalnız bir kez yanıma yataydı
Hicbir şey yapmasa da elimi tutaydı

Similar threads

Cakıl Taşları Yanıma Yataydı umut kaya umut kaya yanıma yataydı şarkısı umut kaya yanıma yataydı şarkı sozleri Kesinlikle harika bir şarkı imagescakiltaslariyanimayataydisarkisi5adabfdb9eeb4gif Gordu mu kıpırdayamaz gozlerim gozlerini Ben zaten sessizce gozlerim gozlerini O bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Umut Kaya Yanıma Yataydı Şarkı Sozleri Yanıma Yataydı Şarkı Sozu Umut Kaya Gordu mu kıpırdayamaz gozlerim gozlerini Ben zaten sessizce gozlerim gozlerini O bunu bilmiyordu Gozyaşlarım icime icime akardı O buna aldırmadan keyfine bakardı İstedim yalnız bir kez yanıma yataydı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Umut Kaya Yanıma Yataydı Gordu mu kıpırdayamaz gozlerim gozlerini Ben zaten sessizce gozlerim gozlerini O bunu bilmiyordu Gozyaşlarım icime icime akardı O buna aldırmadan keyfine bakardı İstedim yalnız bir kez yanıma yataydı Hicbir şey yapmasa da elimi tutaydı Umut Kaya Artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Umut Kaya Yanıma Yataydı Fark Etti mü kıpırdayamaz gözlerim gözlerini Ben zaten sessizce gözlerim gözlerini O bunu bilmiyordu Gözyaşlarım içime içime akardı O buna aldırmadan keyfine bakardı İstedim yalnız bir defa yanıma yataydı Hiçbir şey yapmasa da elimi tutaydı  
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Cakıl Taşları Umut Kaya Mor Yazma Şarkısı sozu Mor Yazma Kaldım şehirlerde sen bana kızma Hep haber edemezsem moralini bozma Bilmiyom ne zaman geri gelcem Alcam o yerlerden sana mor yazma Aşık oldum Kapıldım hissine İstedim babandan Buyum ben dedim Bak hic tukenmedim Duşmedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,497Konular
982,002Mesajlar
29,983Kullanıcılar
YURIKZSon üye
Üst Alt