Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cakıl Taşları Umut Kaya Mor Yazma Şarkısı sozleri

Cakıl Taşları Umut Kaya Mor Yazma Şarkısı sozleri
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cakıl Taşları
Umut Kaya Mor Yazma Şarkısı sozu

Mor Yazma

Kaldım şehirlerde sen bana kızma
Hep haber edemezsem moralini bozma
Bilmiyom ne zaman geri gelcem
Alcam o yerlerden sana mor yazma

Aşık oldum Kapıldım hissine
İstedim babandan Buyum ben dedim
Bak hic tukenmedim Duşmedim yakandan
Bak ne hale geldim Tovbeler ettim
Nefsimi kuruttum Eskileri attım
Alemi bıraktım Alamadım babandan

Napsam Ne etsem ben Koptum gittim ben
Uzulme sen Kaldım şehirlerde sen bana kızma
Hep haber edemezsem moralini bozma
Bilmiyom ne zaman geri gelcem
Alcam o yerlerden sana mor yazma

Similar threads

Cakıl Taşları dizisinin şarkısı, Cakıl Taşları dizisi mor yazma şarkısı Kaldım şehirlerde sen bana kızma Hep haber edemezsem moralini bozma Bilmiyom ne zaman geri gelcem Alcam o yerlerden sana, mor yazma Aşık oldum Kapıldım hissine İstedim babandan Buyum ben dedim Bak hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Cakıl Taşları mor yazma umut kaya mor yazma sozleri imagescakiltaslaridizisisarkisozu5adabfd41c44b Kaldım şehirlerde sen bana kızma Hep haber edemezsem moralini bozma Bilmiyom ne zaman geri gelcem Alcam o yerlerden sana, mor yazma Aşık oldum Kapıldım hissine İstedim babandan Buyum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Umut Kaya Mor Yazma şarkı sozu Kaldim sehirlerde sen bana kizma Hep haber edemezsem moralini bozma Bilmiyom ne zaman geri gelcem Alcam o yerlerden sana mor yazma Asik oldum Kapildim hissine Istedim babandan Buyum ben dedim Bak hic tukenmedim Dusmedim yakandan Bak ne hale geldim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Umut Kaya Mor Yazma şarkı notaları Mor Yazma şarkısı gitar notaları imagesumutkayamoryazmaakor5adab2d023cd5 C#m A Kaldım şehirlerde sen bana kızma hep C#m A Haber vercem ben sana moralini bozma C#m A Bilemiyom nezaman geri gelecem C#m A F#m C#m A Alacam o yerlerden sana mor yazma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Umut Kaya Mor Yazma Kaldım şehirlerde sen bana kızma Defalarca haber edemezsem moralini bozma Bilmiyom ne süre geri gelcem Alcam o yerlerden sana mor yazma Aşık oldum Kapıldım hissine İstedim babandan Buyum ben dedim Bak hiç tükenmedim Düşmedim yakandan Bak ne hale geldim Tövbeler ettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt