Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Calımından gecilmemek ne demek

Calımından gecilmemek ne demek
0
164

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Calımından gecilmemek deyimi, Calımından gecilmemek anlamı, Calımından gecilmemek acıklama, Calımından gecilmemek deyiminin anlamı

Calımından gecilmemek : Cok kibirli, kurumlu olmak; buyukluk taslamak, gosteriş yapmakAdamın calımından gecilmiyor, ona laf anlatmak cok zor

Similar threads

Calımından Gecilmemek Deyiminin Acıklaması Calımından Gecilmemek Ne Demek Cok kibirli, kurumlu olmak; buyukluk taslamak, gosteriş yapmak Adamın calımından gecilmiyor, ona laf anlatmak cok zor
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek Deyimi Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek Anlamı nedir Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek ne demek Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek Deyiminin Anlamı cok kurumlu olmak, kendini cok beğenmek
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Calım satmak nedir, Calım satmak deyiminin anlamı, Calım satmak anlamı, Calım satmak deyiminin acıklaması Calım satmak (caka satmak): Buyukluk taslamak, kurularak davranmak
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Calım Satmak Deyiminin Acıklaması Calım Satmak Ne Demek Calım Satmak: Buyukluk taslamak, kurularak davranmak
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Ağız actırmamak ne demek Ağız actırmamak anlamı Ağız actırmamak hakkında acıklama Ağız Actırmamak Deyiminin Anlamı Cok konuşarak başkalarının soz soylemesine, konuşmasına engel olmak
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt