iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar 1 Nisan tarihinde Ankara Anadolu Mimar Kemal Lisesi'nin arkasındaki binektaşı sokakta park ettiğim arabadan laptop çalındı, tutanak filan tutuldu vs hem asusa haber verdim hem de bi bilgisayarcıya, mac adresi üzerinden sinyal alabiliriz dediler, asus dedi ki bilgisayarın açık olması lazım, bilgisayarcı dedi ki açık olmasa da 1 hafta içinde sinyal alabiliriz dedi hangisi doğru
ayrıca bir diğer sorum:
1 haftadır gözüme uyku girmiyor sokak sokak esnaf esnaf dolaşıp, el altından birilerine ulaşmaya çalışıyorum tanıdık vs çıkar diye, bu bölgede tanıdık vs varsa bana ulaşabilirse çok sevinirim
bu mesajı 3 farklı yere açtım, sayın modlardan özürdiliyorum amacım flood değil fakat halden anlamalarını rica ediyorum durumumun aciliyeti sebebiyle 3 ayrı başlıkta kalabilirse sevinirim
Teşekkürler
ayrıca bir diğer sorum:
1 haftadır gözüme uyku girmiyor sokak sokak esnaf esnaf dolaşıp, el altından birilerine ulaşmaya çalışıyorum tanıdık vs çıkar diye, bu bölgede tanıdık vs varsa bana ulaşabilirse çok sevinirim
bu mesajı 3 farklı yere açtım, sayın modlardan özürdiliyorum amacım flood değil fakat halden anlamalarını rica ediyorum durumumun aciliyeti sebebiyle 3 ayrı başlıkta kalabilirse sevinirim
Teşekkürler