Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çalıntı Konu Diyalogları

Çalıntı Konu Diyalogları
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Çalıntı Konu Diyalogları konunun altına alıntı yazsana olmaz abi yazmam nerde seçme parça, orda buluntu ha ya tamamlanmış alıntı yok ödünçü dittir dit nan ben bile inanmadım işte bunlarda kardeşimle yaşadığımız dıyaloglar * iyide birader benim diyaloglarım onlar allaşkına şu üç günlük dünyada senin benim kavgasımı yapıcaz hem zaten hepimiz kardeş deilmiyiz adem evladıyız hepimiz bu aidiyet duygusunu terk etmeliyiz bundan böyle * pardon birader birdaha olmasın defol topiğimden bu konu kalıntıdır + seçme parça olcaktı o di mi hayır fazla eski bir konu bu 1 yıl önce açıldı alıntıdır +napalım ? başın göğe erdimi süper yaa nası yazıyosun bu diyalogları çok kolay abi banada öğretirmisin? sağ click kopyala,sonra yapıştır Alıntı yazana lan +Özel Baskı diilki abi çalıntı Puhahahhaha ölüyooom +Gülünç adamımdır Harbi komiksin Cmylmz'ın esprilerini kendinin göstermişin yaa +E heheh hehe acalintikonudiyaloglari5c563e3588362gifalt hahaha hahaha hahahahaha çok güldüm lan bu diyaloglara sağol çok komiksin lan sen eline emeğine sıhhat sağol ne hoş çalıyosun sen konuları bakayım altına alıntıdır yazsaydın ya sağol abi konu çok güzel de keşke altına alıntı yazsaydın niçin? yazmak zorunda değilim ki emeğe saygıdeğer olsun azıcık! emekçi partisine üyeyim ben off bi git çok komik olmuş nan diyalog sağol abi de alıntı zaten hiç gülmemiştim  

858,505Konular
982,799Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt