Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

(ÇALIŞIYOR)GTA5 Steam Hesabı

Hoş geldin! by_arves tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
(ÇALIŞIYOR)GTA5 Steam Hesabı
0
246

akdas

Yönetici
Kurucu
Super Mod
Modaratör
FD Üye
Premium Üye
Co Admin
Etkileşim
37,321
F-D Coin
1,585

Similar threads

Lütfen yardım edin Gta5 reloeded indirdim kurdum ve sitedekiler dosya sorunsuz diyor ben de kurdum setupda bir sorun vermedi ama playgta5exe dosyası dosya konumunda yok ne yapmam lazım?
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Merhaba ARkadaşlar imajlı Bir gta5 oyunu aldımFakat Oyunu açamadımİlk etapta zimput hatası ile karşılaştımonu hallettim fakat suan oyuna tıkladıgımda 56 sn sonra oyun çalışmayı durdurdu hatası veriyor?? Acil Yardım edebilirmisiniz?
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Bilgisayarım Gta5 kaldırır mı? 4GB Ram İntel(R) Core(TM) i33210 CPU @ 320GHz 320GHz Windows 10 Home 64 Bit AMD Radeon HD 6500 Series 2 GB Ekran Kartı Başka bir şey söyleme gerekiyorsa sorun(birde nereden öğreneceğimi söylerseniz anlamıyom ben bunlardan :d) Neyse kaldırır mı Geyta peş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Rockstar Games'in yıllardır para kazanmaya devam ettiği GTA5 fırtınası dinmiyor, kolay kolay dinecek gibi de durmuyor. Şirketin senaryo modundan sonra GTA Online ile büyük bir oyuncu kitlesine ulaştırdığı GTA5, bugüne kadar çok sayıda yeni nesil platformda boy göstermişti. Yakında bunu bir kez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Merhaba Beyler Öncelikle Selamün Aleyküm Ben Gta5 oynarken görevlerde arabaya binmem isteniyor ve genellikle oyundan atıyor bunun çözümünü bilen arkadaşlar yardım edebilir mi ? Şimdiden yardım edeceklere teşekkürler GTA5 ORJİNAL DEĞİL PLATFORM:PC
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,502Konular
982,742Mesajlar
30,534Kullanıcılar
GolgeznrSon üye
Üst Alt