Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çalıştığım Yerdeki Kıza Başlatmak.

Çalıştığım Yerdeki Kıza Başlatmak.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Biraz uzun oldu ama simdiden teşekkürler
Merhaba dostlar;Başlıktada belirttigim gibi çalıştıgım yerdeki kıza açtırmak istiyorumÖnce çalıstıgım yeri anlatmakla başlayalımÇalıstıgım yer U biçiminde dukkanların sıralandıgı bir göl kenarı aperatif yeri ve ben orda garsonluk yapıyorumYani dükkanlar ardı ardına anlıyacagınızBenim sevdigim kızda hemencecik yan taraftaki aperatifte çalısıyorİlk basladıgım gun baya bir göz temasımız oldu 10 kez falan(saat sabahtan 10 gece 12 calısma saatleri)Ve ben orda 10 gün kadar calıstım ve ayrıldım kızla muhabbetimiz var lakin az faceden ekledim kabul etti lakin faceden pozitif muhabbet etmeyi sevmiyorumKız hala çalısıyor orada ve ben dun arkdaslarla nargileye gittik onun dükkanına baya bi muhabbet ettik falan süre gectiSimdi ana sorum su ben 1 hafta sonradan izmite gidecegim ve okullar acılana değin orada kalacagım(sapancada oturuyorum),benim planım su gitmeden 1 saat falan once onun calıstıgı yere gidip hislerimi acacagım ve ona bir armağan verip sana duygularım bunlar istersen cevabını derhal ver istersen süre iste buda sana hediyem(hediye paketinin içinde telefon numaram olacak) acınca içindeki numaraya mesaj at diyecegimSizinde fikirlerinizi alıyım dedim
Anekdot:Ben 17 Kız 16 yasında

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt