Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Call of duty 1-2 siyah ekran

Call of duty 1-2 siyah ekran

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar nostalji olsun diye call of duty 12 indirdim fakat 2 sinde de aynı sıkıntıyı yaşıyorum ne yaptıysam olmadı gerçekten yardımcı olacak kişi bilen varsa yazsın kurban olim oyuna giriş yapıyorum evet hayır butonlu hata çıkıyor it appears that call of duty did not quit properly the last time ran do you want to run the game in safe mode hata bu sanırım ekran kartıyla ilgili bir sıkıntı acill yardım please

Similar threads

arkadaslar nostalji olsun diye call of duty 12 indirdim fakat 2 sinde de aynı sıkıntıyı yaşıyorum ne yaptıysam olmadı gerçekten yardımcı olacak kişi bilen varsa yazsın kurban olim oyuna giriş yapıyorum evet hayır butonlu hata çıkıyor it appears that call of duty did not quit properly the last...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
call of duty 2 multiplayer e açmak için çift tıklayınca Run In Safe Mode It appears that Call of Duty(R) 2 did not quit properly the last time it ran Do you want to run the game in safe mode? This is recommended for most people It will change your system settings but not your controls...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
iyi günlerben cod 4 oyununu oynayıp çıktıktan sonra bi daha oyuna giremiyorum hata belirtiyoancak yeniden yükledikten sonra girebiliyorum ve bu çok uğraştırıcı oluyohatada da: It appears that Call Of Duty 4:Modern Warfare did not quit properly the last time it ran Do you want to run the game...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
arkadaşlar oyunu kurdum ama oyunu açarken What do I do if the DirectX Error DirectX has encountered an unrecoverable error Please check DirectX Help document for possible detailserror appears when I attempt to run Call of Duty 2? bu uyarıyı veriyo neden acaba ben directx i kurdum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Merhaba arkadaşlar herkeze iyi forumlar benim sorunum Cd den call of duty 2 yi yükledim açtığımda Şu Hata Error during initialization: Couldn't load defaultcfg make sure Call Of Duty is run from the correct folder çıkıyor Hatası Çıkıyor yardım edin Lütfenn Direckt 90 yükledim aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt