Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Call Of Duty 2 bilgisayar sorunu..lütfen yardım!!

Call Of Duty 2 bilgisayar sorunu..lütfen yardım!!
0
147

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ben call of DUTY 2 aldım ama bilgisayarım çalıştırmıo ve oyunu yükledim ama şööle bi hata verio oyunu açmaya çalışınca '''ERROR during initialization Video card or driver doesn't support dynamic textures''' diyor ve sistem gereksinimleri falan açıosanırım bilgisayarımda bişeyleri deiştirmem gerek sizce hangileri deişmeli,bu oyun için yetmeyen ne var? yardım edin!

İŞTE bu benim bilgisayarım sizce ne yetmio

İntel(R) Celeron(R)
Cpu200 Ghz
256 mb Ram
64 Mb ekran kartı NVidia Geforce 4 MX 440
40 Gb
dirext 90c
Windows XP

SİZCE NAPİİM YARDIM EDİN,HANGİLERİ YETMİYOSA DEİŞTİRİCEM????

Similar threads

Arkadaşlar, Yardımlarınızı bekliyorum Call of Duty 2 yi kurdum açılışta aşağıdaki hatayı veriyor bilgisayarım işlemci; Amd Athlon 64 28 ram:512 Ekran Kartı: 256 Mb Ati radeon 9250 Need For Speed Most Wanted'i 800*600 full detayda rahatça oynayabiliyorum Bilgisayara format çektim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
ilk verdiği hata şu Alıntı: Fatal error Error during initialization Failed to initialize renderer:version mismatch buna tamam deyince 2hata olarak Alıntı: CoD2 10 build winx86 Oct 6 2005 FSStartup Current language: english Current search path: C:\Program Files\Activision\Call...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
MErhaba arkadaşalr bir yarıdma ihtiyacım var bilgisayarım her oyunu oynuyor sadece call of duty serisini oynarken bilgisayar donuyor kitleniyor Acer aspire 6930g dizüstü intel core 2 dou 2 gh 512 mb geforce 9600 mt ekran kartı özellikleri lütfen tavsiyeelrinizi bekliyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Merhabalar benim pc özellikleri şöyle; İşlemci: Intel(R) Core(TM) i34130 CPU @ 340GHz 340 GHz RAM: 400 GB Sistem Türü: 64 bit İşletim Sistemi, x64 tabanlı işlemci İşletim Sistemi: Windows 8 Single Language Ekran Kartı: AMD Radeon HD 8350 Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği: 2783 MB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
call of 2 yi multiplayer oynamak için bi siteden yama indirdim Multiplayer olarak oyuna girebiliyorum ama single payer dan oynamaya çalışınca şu hatayı veriyor: FATAL ERROR Error during initialization: Failed to initialize renderer: version mismatch yardım ederseniz çok sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,509Konular
980,825Mesajlar
30,684Kullanıcılar
burakphp1Son üye
Üst Alt