Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Call Of Duty 2 Multi-player Key Sorunu?

Call Of Duty 2 Multi-player Key Sorunu?

Similar threads

arkadaşlar öncelikle selam ben call of duty'yi multiplayer oynamak istiyorum ama key istiyo yardım edermisiniz bileniniz varsa yardım etsin lütfen ama call of duty 1 in multi keyi olcak cdkey deil yani lütfennn call of duty 1 call of duty 2 deil yani yardım edin pllllss!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
arkadaşlar call of duty 1 i xfire üzerinden online oynamaya çalışıyorum ( cd key in use hatası almazsam ) o hatayı almasam bile oyuna girdiğimde milletin pingi en yüksek 50 iken benim 300 400 oluyor bu şekilde adam vurmak falan da imkansız yani bir mermi sıktığında mermi 1 saniye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Merhaba arkadaşlar herkeze iyi forumlar benim sorunum Cd den call of duty 2 yi yükledim açtığımda Şu Hata Error during initialization: Couldn't load defaultcfg make sure Call Of Duty is run from the correct folder çıkıyor Hatası Çıkıyor yardım edin Lütfenn Direckt 90 yükledim aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
arkadaslar evdeki bilgisayarimdan call of'u multi oynamak istiyorumkurulu serverlera tıkladiğimda cd key in use uyarısı cıkıyorne yapmam gerek ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt