Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar dün torrent ile CoD 4'ü indirdim ama çıkarttığım iso dosyasından oyunun iw3mp veya sp olan exe dosyaları yok İnternetten indirdiğim launcher'lar zaten hiç olmuyor Bunun sebebini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim birde danışmak istediğim diğer konu, internette sağlam...
hdd:80 gb
ram:512
ekran kartı: geforce 64 mb
işlemci:İntel celeron D
sistem:windows xp pro sp 2
Bu pc call of duty 1 veya 2 yi kaldırırmı??? Kaldırmazsa hangi özellikten dolayı???
Arkadaşlar merhaba Benim Call Of Duty serisiyle ilgili bi sorunum var galiba Bilgisayara format atmadan önce 6 , 7 ve 8'i donmadan kasmadan rahatlıkla oynamıştım Ama formattan sonra COD 4 ve 5 indirmiştim İlk önce COD 4'ü indirdim kasmasına rağmen oyunu bitirdim ama pekte zevk aldım diyemem...
ilk verdiği hata şu
Alıntı:
Fatal error
Error during initialization
Failed to initialize renderer:version mismatch
buna tamam deyince 2hata olarak
Alıntı:
CoD2 10 build winx86 Oct 6 2005
FSStartup
Current language: english
Current search path:
C:\Program Files\Activision\Call...
Arkadaşlar, Yardımlarınızı bekliyorum
Call of Duty 2 yi kurdum açılışta aşağıdaki hatayı veriyor
bilgisayarım işlemci; Amd Athlon 64 28
ram:512
Ekran Kartı: 256 Mb Ati radeon 9250
Need For Speed Most Wanted'i 800*600 full detayda rahatça oynayabiliyorum
Bilgisayara format çektim...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.