Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

call of duty 2

call of duty 2
0
130

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar oyunu kurdum ama oyunu açarken

What do I do if the DirectX Error DirectX has encountered an unrecoverable error Please check DirectX Help document for possible detailserror appears when I attempt to run Call of Duty 2?

bu uyarıyı veriyo neden acaba ben directx i kurdum fakat yanıt alamadım
yardım ederseniz sevinirim

Similar threads

Arkadaşlar, Yardımlarınızı bekliyorum Call of Duty 2 yi kurdum açılışta aşağıdaki hatayı veriyor bilgisayarım işlemci; Amd Athlon 64 28 ram:512 Ekran Kartı: 256 Mb Ati radeon 9250 Need For Speed Most Wanted'i 800*600 full detayda rahatça oynayabiliyorum Bilgisayara format çektim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
arkadaslar nostalji olsun diye call of duty 12 indirdim fakat 2 sinde de aynı sıkıntıyı yaşıyorum ne yaptıysam olmadı gerçekten yardımcı olacak kişi bilen varsa yazsın kurban olim oyuna giriş yapıyorum evet hayır butonlu hata çıkıyor it appears that call of duty did not quit properly the last...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
arkadaslar nostalji olsun diye call of duty 12 indirdim fakat 2 sinde de aynı sıkıntıyı yaşıyorum ne yaptıysam olmadı gerçekten yardımcı olacak kişi bilen varsa yazsın kurban olim oyuna giriş yapıyorum evet hayır butonlu hata çıkıyor it appears that call of duty did not quit properly the last...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
ultra sıkıştırılmış olarak Call of Duty Ghost ı indirdim oyunu kuracağım sırada benden net freamwork 452 ve DirectX 11 istedi 2 sinide internetten indirdim ve kurdum ama hala aynı şeyleri istiyor çok araştırdım ama bulamadım yardım edin lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
call of duty 2 multiplayer e açmak için çift tıklayınca Run In Safe Mode It appears that Call of Duty(R) 2 did not quit properly the last time it ran Do you want to run the game in safe mode? This is recommended for most people It will change your system settings but not your controls...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt