Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Call of Duty 4 Hileleri Genis !!!!

Call of Duty 4 Hileleri Genis !!!!
0
184

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri

Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri (PC)

Oyun seçeneklerinden konsolu açın Sonra, klavyeden “~ tuşuna basın ve “seta thereisacow 1337¨ yazıp entera basın Sonra, “pdevmap boga yazın ve yine entera basın Artık oyunu hilelerle oynayabileceksiniz Oyun esnasında ~ tuşuna basın ve aşağıdaki hile kodlarını girin

give all: Tüm silahları açar
god: Ölümsüzlük
noclip: No Clipping Mode
ufo: No Clipping Mode
no: Düşmanlar size bir şey yapmaz
give ammo: Full mermi
jump#: Yerçekimini ayarlayın (Default 39, şarp işaretinden sonra bir sayı girin)
timescale #: Zamanı ayarlayın (Default 100)
cgLaserForceOn 1: Tüm silahlara lazer efekti ekler
demigod Ölümsüzlük modu, ancak saldırılarda sallanırsınız
cgdrawGun Silahınızı atar
cgfov Tüm silahlarla zoom yapmayı sağlar

Genis Hile Arsivi İcin Tıkla

Similar threads

Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri (PC) Oyun seçeneklerinden konsolu açın Sonra, klavyeden “~ tuşuna basın ve “seta thereisacow 1337¨ yazıp entera basın Sonra, “pdevmap boga yazın ve yine entera basın Artık oyunu hilelerle oynayabileceksiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri (PC) Oyun seçeneklerinden konsolu açın Sonra, klavyeden “~ tuşuna basın ve “seta thereisacow 1337¨ yazıp entera basın Sonra, “pdevmap boga yazın ve yine entera basın Artık oyunu hilelerle oynayabileceksiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri (PC) Oyun seçeneklerinden konsolu açın Sonra, klavyeden “~ tuşuna basın ve “seta thereisacow 1337¨ yazıp entera basın Sonra, “pdevmap boga yazın ve yine entera basın Artık oyunu hilelerle oynayabileceksiniz Oyun esnasında ~ tuşuna basın ve aşağıdaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri Call of Duty en sevdiğim oyunların başında geliyor her seriyi sonuna kadar heyecanla oynadım takıldığım yerlerde sinir katsayılarımı olcemedim ama bitirmedende bırakmadım imagescallofduty4hileleri5b0980dcf1452gif Oyun seceneklerinden konsolu acın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Call of Duty 4: Çağdaş Warfare Hileleri Call of Duty en sevdiğim oyunların başında geliyor her seriyi ardına kadar heyecanla oynadım takıldığım yerlerde sinir katsayılarımı ölçemedim fakat bitirmedende bırakmadım Oyun seçeneklerinden konsolu açın Daha Sonra, klavyeden “~ tuşuna basın ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt