Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri
Call of Duty en sevdiğim oyunların başında geliyor her seriyi sonuna kadar heyecanla oynadım takıldığım yerlerde sinir katsayılarımı olcemedim ama bitirmedende bırakmadım imagescallofduty4hileleri5b0980dcf1452gif
Oyun seceneklerinden konsolu acın Sonra, klavyeden “~ tuşuna basın ve “seta thereisacow 1337¨ yazıp entera basın Sonra, “pdevmap boga yazın ve yine entera basın Artık oyunu hilelerle oynayabileceksiniz Oyun esnasında ~ tuşuna basın ve aşağıdaki hile kodlarını girin
give all: Tum silahları acar
god: Olumsuzluk
noclip: No Clipping Mode
ufo: No Clipping Mode
no: Duşmanlar size bir şey yapmaz
give ammo: Full mermi
jump#: Yercekimini ayarlayın (Default 39, şarp işaretinden sonra bir sayı girin)
timescale #: Zamanı ayarlayın (Default 100)
cgLaserForceOn 1: Tum silahlara lazer efekti ekler
demigod Olumsuzluk modu, ancak saldırılarda sallanırsınız
cgdrawGun Silahınızı atar
cgfov Tum silahlarla zoom yapmayı sağlar re Hileleri
Call of Duty en sevdiğim oyunların başında geliyor her seriyi sonuna kadar heyecanla oynadım takıldığım yerlerde sinir katsayılarımı olcemedim ama bitirmedende bırakmadım imagescallofduty4hileleri5b0980dcf1452gif
Oyun seceneklerinden konsolu acın Sonra, klavyeden “~ tuşuna basın ve “seta thereisacow 1337¨ yazıp entera basın Sonra, “pdevmap boga yazın ve yine entera basın Artık oyunu hilelerle oynayabileceksiniz Oyun esnasında ~ tuşuna basın ve aşağıdaki hile kodlarını girin
give all: Tum silahları acar
god: Olumsuzluk
noclip: No Clipping Mode
ufo: No Clipping Mode
no: Duşmanlar size bir şey yapmaz
give ammo: Full mermi
jump#: Yercekimini ayarlayın (Default 39, şarp işaretinden sonra bir sayı girin)
timescale #: Zamanı ayarlayın (Default 100)
cgLaserForceOn 1: Tum silahlara lazer efekti ekler
demigod Olumsuzluk modu, ancak saldırılarda sallanırsınız
cgdrawGun Silahınızı atar
cgfov Tum silahlarla zoom yapmayı sağlar re Hileleri