Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Call of Duty 4 launcher yok !

Call of Duty 4 launcher yok !
0
144

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar dün torrent ile CoD 4'ü indirdim ama çıkarttığım iso dosyasından oyunun iw3mp veya sp olan exe dosyaları yok İnternetten indirdiğim launcher'lar zaten hiç olmuyor Bunun sebebini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim birde danışmak istediğim diğer konu, internette sağlam iso açıcı program bulmak zor hepsi paral belki de iso açma programım düzgün çıkarmadı

Oyunun dosyalarında bir tane Call Of Duty Multiplayer diye bir dosya var ama ona giremiyorum

Uzantısı değişik sanırım iso açma programı yüzünden old varsa iyi bir iso açıcı ama full olacak şekilde bana ulaştırırsanız sevinirim yardım eden herkese teşekkür ederim İyi Forumlar

Similar threads

Oyun Hakkında Bilgi: Dünyayı kurtarmak senin elinde Call of Duty kulvarında her geçen gün kendini geliştiriyorBu versiyonda modern savaşı bilgisayarlarımıza taşıyorBildiğiniz gibi Call of duty modern warmare 3'ün geliştiricisi Infinity Ward'tırSerinin bu oyununda, Sladgehammer ve Raven...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Arkadaşlar merhaba Benim Call Of Duty serisiyle ilgili bi sorunum var galiba Bilgisayara format atmadan önce 6 , 7 ve 8'i donmadan kasmadan rahatlıkla oynamıştım Ama formattan sonra COD 4 ve 5 indirmiştim İlk önce COD 4'ü indirdim kasmasına rağmen oyunu bitirdim ama pekte zevk aldım diyemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
arkadaşlar oyunu kurdum ama oyunu açarken What do I do if the DirectX Error DirectX has encountered an unrecoverable error Please check DirectX Help document for possible detailserror appears when I attempt to run Call of Duty 2? bu uyarıyı veriyo neden acaba ben directx i kurdum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
call of duty 4 ü solo oynamayamıyorum oyunu açıyorum soloyu seçiyorum new game diyorum zorluk seviyesini seçiyorum yine new game atıyo oyuna giremiyorum sebebi nedir acaba?
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
arkadaşlar öncelikle selam ben call of duty'yi multiplayer oynamak istiyorum ama key istiyo yardım edermisiniz bileniniz varsa yardım etsin lütfen ama call of duty 1 in multi keyi olcak cdkey deil yani lütfennn call of duty 1 call of duty 2 deil yani yardım edin pllllss!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,739Kullanıcılar
Üst Alt