Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Call Of Duty 4 Modern Warfare Multiplayer WALL hilesi

Call Of Duty 4 Modern Warfare Multiplayer WALL hilesi
0
366

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkdaşlar Şimdi size Call Of Duty 4 Modern Warfare Multiplayer WALL hilesi'ni paylaşacağım

Kullanımı

Oyuna girmeden Önce içindeki dosyayı açıyoruz
Ve Karşımıza
Waiting for cod4 kırmızı yazıla bir yazı gelecek şimdi bunu kapatmıyoruz !

ve oyuna giriyoruz oyundayken Numpad Tuşlarıyla sağ taraftaki tuşlarla 1 2 3 4 5 6 7 8 9 tuşlarına sırayla basıyoruz

1 Düşmanların ismini Gösteriyor
2Düşmanı Duvardan Gösteriyor Wall
3Bilmiyorum
4Bilmiyorum
5bilmiyorum
6Sisleri Dumanları siliyor ayna gibi oluyor
7 Bilmiyorum
8 Zoom'u küçültüyor
9lazer ekliyor

Similar threads

Call Of Duty 2 Wall HACK Radar Multiplayer İçin Bilen Varmı Varsa Verebilrmi?
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Ben iki hafta önce Call of Duty: Modern Warfare 3 aldım, orjinal Oyunu multiplayer oynadım, eğlenceliydi Special ops bölümündeki seneryolarıda oynadım Acaba survival bölümünü aynı pcden 2 kişi oynayabılırmıyız yani oyunu split screenolarak diyorum bazı forumlarda, oynandıgını idda edenler var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
İnşallah Konuyu doğru yere Açmışımdır Başlıkta Belirtigim Gibi Arkadaşlar Call of duty Modern WArfare Multiplayer Oynamak istiyorum Yaklışık 1 aydır arıyorum Ama Sonuca Varamadım Yardım edinn Bu oyunu eskisi gibi Multiplayer Oynamak mümkünmü Oynayanları Gördüm Ama ben HErtürlü Yolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri (PC) Oyun seçeneklerinden konsolu açın Sonra, klavyeden “~ tuşuna basın ve “seta thereisacow 1337¨ yazıp entera basın Sonra, “pdevmap boga yazın ve yine entera basın Artık oyunu hilelerle oynayabileceksiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Bu yazımızda sizlerle Infinity Ward firması tarafından geliştirilen Activision şirketi tarafından oyun piyasasına sunulan “Call Of Duty:4 Modern Warfare adlı oyunun hilelerini paylaşacağızOyundaki hileleri kullanabilmek için Trainer yükleyiniz ve aşağıda bulunan oyun hilelerini aktif duruma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,526Konular
981,482Mesajlar
31,444Kullanıcılar
madlowerSon üye
Üst Alt