Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

call of duty 4 multi player giriş hatası

call of duty 4 multi player giriş hatası
0
190

Similar threads

arkadaşlar öncelikle selam ben call of duty'yi multiplayer oynamak istiyorum ama key istiyo yardım edermisiniz bileniniz varsa yardım etsin lütfen ama call of duty 1 in multi keyi olcak cdkey deil yani lütfennn call of duty 1 call of duty 2 deil yani yardım edin pllllss!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Merhaba arkadaşlar herkeze iyi forumlar benim sorunum Cd den call of duty 2 yi yükledim açtığımda Şu Hata Error during initialization: Couldn't load defaultcfg make sure Call Of Duty is run from the correct folder çıkıyor Hatası Çıkıyor yardım edin Lütfenn Direckt 90 yükledim aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Bugün Aldıgıdım Call of Duty 4 Bir Türlü Single Playerini Oynayamadım Malesef :S MultiPlayer Sorunsuz Çalışıyor Fakat Single Tıkladıgımda Bu Bu Hatayı Alıyorum : http:img213**************img2136051adsz1gb3png Evet Veya Hayıra Tıkladıgımda ise Call Of Duty 4 Oyuna Giriş Simgesi Geliyor Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
İnşallah Konuyu doğru yere Açmışımdır Başlıkta Belirtigim Gibi Arkadaşlar Call of duty Modern WArfare Multiplayer Oynamak istiyorum Yaklışık 1 aydır arıyorum Ama Sonuca Varamadım Yardım edinn Bu oyunu eskisi gibi Multiplayer Oynamak mümkünmü Oynayanları Gördüm Ama ben HErtürlü Yolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Arkadaslar Ben call of duty 2 yi bugüne kadar internetten oynıodum ama artık cd key istio ne yapcam acil yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt