Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Call Of Duty 4 MW Multiplayer Hatası

Call Of Duty 4 MW Multiplayer Hatası

Similar threads

Arkadaşlar Call of duty 2 ye giriyorum menüden multiplayer diyoeum şöle bişi diyor Could not start process'D:Call of duty 2cod2mpsexe' Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor Diyor napabilirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Beyler Call of Duty Mw 2 de çözünürlüğü arttırıyorum Directx hatası alıyorum çözümü bilen var mı ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
arkadaşlar öncelikle selam ben call of duty'yi multiplayer oynamak istiyorum ama key istiyo yardım edermisiniz bileniniz varsa yardım etsin lütfen ama call of duty 1 in multi keyi olcak cdkey deil yani lütfennn call of duty 1 call of duty 2 deil yani yardım edin pllllss!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
İnşallah Konuyu doğru yere Açmışımdır Başlıkta Belirtigim Gibi Arkadaşlar Call of duty Modern WArfare Multiplayer Oynamak istiyorum Yaklışık 1 aydır arıyorum Ama Sonuca Varamadım Yardım edinn Bu oyunu eskisi gibi Multiplayer Oynamak mümkünmü Oynayanları Gördüm Ama ben HErtürlü Yolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
call of duty 2 multiplayer e açmak için çift tıklayınca Run In Safe Mode It appears that Call of Duty(R) 2 did not quit properly the last time it ran Do you want to run the game in safe mode? This is recommended for most people It will change your system settings but not your controls...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt