Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Call Of Duty 4 Sorunu (Death From Above Bölümü)

Call Of Duty 4 Sorunu (Death From Above Bölümü)

Similar threads

Merhaba arkadaşlar herkeze iyi forumlar benim sorunum Cd den call of duty 2 yi yükledim açtığımda Şu Hata Error during initialization: Couldn't load defaultcfg make sure Call Of Duty is run from the correct folder çıkıyor Hatası Çıkıyor yardım edin Lütfenn Direckt 90 yükledim aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
mrb arkadaşlar bn call of duty 1' i yükledim oyunun yüklenmesi tamamlandı ama oyuna girerken fatal error Couldn't load defaultcfg yazısı çıkıo ve konsolda şöle yazıo FSStartup Current language: english Current search path: C:\PROGRA~1\CALLOF~1\main\pak6pk3 (3 files)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Merhaba arkadaşlar dün torrent ile CoD 4'ü indirdim ama çıkarttığım iso dosyasından oyunun iw3mp veya sp olan exe dosyaları yok İnternetten indirdiğim launcher'lar zaten hiç olmuyor Bunun sebebini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim birde danışmak istediğim diğer konu, internette sağlam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Sa Arkadaşlar bende call of duty 4:modern warfare yüklü Aslında sanki hile istermiş gibi olucak Şimdik ben türkçe yama indirdim hata aldım araştırdım sorunu çözemedim Ve sinirden oyunu kaldırdım oyundada nereseyse son bölümlere kadar gelmiştim Ve çok heyecanlıydım oyunun içine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
arkadaşlar öncelikle selam ben call of duty'yi multiplayer oynamak istiyorum ama key istiyo yardım edermisiniz bileniniz varsa yardım etsin lütfen ama call of duty 1 in multi keyi olcak cdkey deil yani lütfennn call of duty 1 call of duty 2 deil yani yardım edin pllllss!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,498Konular
982,062Mesajlar
30,050Kullanıcılar
allesaliSon üye
Üst Alt