Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Call of duty 4 yardım

Call of duty 4 yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar call of dutyde helıkopter bolumunde takıldım helıkopterden assadakı yerlerı ateslıyom ama neyı patlatcagımı bılmıyom ve hangısı bızden hangısı dusman anlamadım yardım edene + rep

Similar threads

merhaba ben Call Of Duty 4 oynuyorum ve bı bolumde takıldım bırturlu gecemıyorum yardımınızı beklıyorum helıkopter kaptanı kurtarma bolumundeyım gecemedım bır turlu nasıl gecıcegıme yardımcı olursanız sevınırım
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Call of Duty 1'de ship bölümünde takıldım Oynayanların hatırlaması için baştan izah edeyim: CptPrive ile birlikte , bir tekneden şu anda bulunduğum düşman gemisine geçtik Güvertede geminin arkasına doğru gittik Hangara girdik Orda görevliye cüzdan,kimlik gibi bir şey gösterdiğimiz anda , bizim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
ben geçen gün cod 4 modern warfareyi aldım uçaklı bir bölüm var orayı geçince call of duty 4 bogb diye bir hata verio bunu nasıl düzeltcem yardım edenlere rep vercem
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Oyun Hakkında Bilgi: Dünyayı kurtarmak senin elinde Call of Duty kulvarında her geçen gün kendini geliştiriyorBu versiyonda modern savaşı bilgisayarlarımıza taşıyorBildiğiniz gibi Call of duty modern warmare 3'ün geliştiricisi Infinity Ward'tırSerinin bu oyununda, Sladgehammer ve Raven...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
call of duty %100 bitirdim oynamak isteyenler yada arcade modunda oynamak isteyenler buyursun indirsin ( dosya rarlıdır rarın içindeki dosyaları çıkartın call of duty yüklediniiz dosyada playersprofilsoyundaki profiliniz olcak o dosyaya yapıştırın(eger players dosyası yoksa oyuna girip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt