Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Call of duty 4'te bir bölümü geçemedim lütfen yardım edin acill:(

Call of duty 4'te bir bölümü geçemedim lütfen yardım edin acill:(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Oynadığım bölümdeki tüm görevleri yaptım ve kontrol odasına girdim son görevim captain price'ı takip etmek fakat 15 dk bekledim hiçbir şey olmadıkaptanın yaptığı hiçbir şey yok geçemiyorum yardım edin lütfen!

Similar threads

selm arkadaşlar call of duty 4 yükledim ***** yaptım açılırken bu hatayı verdi lütfen yardım http:img217**************img2179893sergennqn5png
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Call of Duty 1'de ship bölümünde takıldım Oynayanların hatırlaması için baştan izah edeyim: CptPrive ile birlikte , bir tekneden şu anda bulunduğum düşman gemisine geçtik Güvertede geminin arkasına doğru gittik Hangara girdik Orda görevliye cüzdan,kimlik gibi bir şey gösterdiğimiz anda , bizim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
İnşallah Konuyu doğru yere Açmışımdır Başlıkta Belirtigim Gibi Arkadaşlar Call of duty Modern WArfare Multiplayer Oynamak istiyorum Yaklışık 1 aydır arıyorum Ama Sonuca Varamadım Yardım edinn Bu oyunu eskisi gibi Multiplayer Oynamak mümkünmü Oynayanları Gördüm Ama ben HErtürlü Yolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Beyler ben cod 4 oynamakta herhangibir sorunum yoktubu 2 gündür oyuna özellikle kardeşlertakimi serverına giremiyorum ve şu şey yazıp 5 dk bağlanmama cezası veriyorhayır derdimide orda anlatamıyorum 56 saniyede atılıyorumHata bu : Hayır Aimbot ne olduğunu bilsem tamam galiba hile mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
arkadaşlar ben call of DUTY 2 aldım ama bilgisayarım çalıştırmıo ve oyunu yükledim ama şööle bi hata verio oyunu açmaya çalışınca '''ERROR during initialization Video card or driver doesn't support dynamic textures''' diyor ve sistem gereksinimleri falan açıosanırım bilgisayarımda bişeyleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt