Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Call of Duty 5 De Oyuna Baslayamıyorum...(YARDIM)

Call of Duty 5 De Oyuna Baslayamıyorum...(YARDIM)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ONCELIKLEN HERKEZE SLM

Call Of Duty 5 de oyuna baslayamıorum Sorunsuz oyuna gırıyorum Ekrana Menu Gelıor Solo tıklıorum New Game tıklıorum KolayZor Menusu gelıor
Herhangi birine tıkladıgım zaman geri Donuyor NEW GAME tıkladıgım yere gerı Donuyor

ACABA NAPMAM LAZIM ?

Similar threads

call of duty 4 ü solo oynamayamıyorum oyunu açıyorum soloyu seçiyorum new game diyorum zorluk seviyesini seçiyorum yine new game atıyo oyuna giremiyorum sebebi nedir acaba?
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Call of duty 5 i yükledim *****ledim oyuna girince solo oynamak isteyince new game ile mission select kısmı geliyor new game diyoruz tabiki zorluk seviyesini seçiyoruz ben recruit seçiyorum sonrasında geriye atıyor yani new game kısmına geri atıyor oyun açılmıyor yardım edin sistem,Hd3650 1 gb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Bugün Aldıgıdım Call of Duty 4 Bir Türlü Single Playerini Oynayamadım Malesef :S MultiPlayer Sorunsuz Çalışıyor Fakat Single Tıkladıgımda Bu Bu Hatayı Alıyorum : http:img213**************img2136051adsz1gb3png Evet Veya Hayıra Tıkladıgımda ise Call Of Duty 4 Oyuna Giriş Simgesi Geliyor Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
arkadaslar nostalji olsun diye call of duty 12 indirdim fakat 2 sinde de aynı sıkıntıyı yaşıyorum ne yaptıysam olmadı gerçekten yardımcı olacak kişi bilen varsa yazsın kurban olim oyuna giriş yapıyorum evet hayır butonlu hata çıkıyor it appears that call of duty did not quit properly the last...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
arkadaslar nostalji olsun diye call of duty 12 indirdim fakat 2 sinde de aynı sıkıntıyı yaşıyorum ne yaptıysam olmadı gerçekten yardımcı olacak kişi bilen varsa yazsın kurban olim oyuna giriş yapıyorum evet hayır butonlu hata çıkıyor it appears that call of duty did not quit properly the last...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,497Konular
981,923Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt