Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Call Of Duty 5 Sorunu... +REP

Call Of Duty 5 Sorunu... +REP

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar:

Ben bugün call of duty 5 yükledim solo'dan yeni oyuna falan girdim her eyi ayarladım zorluk derecesini falan ama oyuna tıklayınca girmiyo hata falnda vermiyo tıklamamış gibi oluyo yan lütfen yardım sistem özelliklerim:

PENTIUM 4 300 GHZ

NVIDIA MSI NX0GT 256 MB 128 BIT DDR3 OVERCLOCK EDITION

FOXCONN G31MXK ANAKART

80 GB IDE HARDDISK

1 GB DDR2 667 MHZ RAM LÜTFEN YARDIMMMMMM

Similar threads

Call of duty 5 i yükledim *****ledim oyuna girince solo oynamak isteyince new game ile mission select kısmı geliyor new game diyoruz tabiki zorluk seviyesini seçiyoruz ben recruit seçiyorum sonrasında geriye atıyor yani new game kısmına geri atıyor oyun açılmıyor yardım edin sistem,Hd3650 1 gb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
arkadaşlar ben call of DUTY 2 aldım ama bilgisayarım çalıştırmıo ve oyunu yükledim ama şööle bi hata verio oyunu açmaya çalışınca '''ERROR during initialization Video card or driver doesn't support dynamic textures''' diyor ve sistem gereksinimleri falan açıosanırım bilgisayarımda bişeyleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Oyun Hakkında Bilgi: Dünyayı kurtarmak senin elinde Call of Duty kulvarında her geçen gün kendini geliştiriyorBu versiyonda modern savaşı bilgisayarlarımıza taşıyorBildiğiniz gibi Call of duty modern warmare 3'ün geliştiricisi Infinity Ward'tırSerinin bu oyununda, Sladgehammer ve Raven...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Arkadaşlar ben Call Of Duty serisinin en iddaalı oynu olan Modern Warfare (1) yükledim , Multiplayerine girerken hata veriyor !!! Yardımı dokunan arkadaşlarıma rep puanı verilecektir
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
slm arkadaşlar Öncelikle benim sorunu call of duty 1 de single player 'a tıkladığım da zorluk derceleri çıkıyo tabi o sırda bi müzik var aksiyonlu bitane de zorluk dercesi seçiyorum ama hiç bişi olmuyo hata filanda vermiyo aynısı gibi devam ediyo müzik filan sanki hiç bir işlem yapmamışım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,497Konular
981,926Mesajlar
29,941Kullanıcılar
ahmetrıdvanSon üye
Üst Alt