Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Call of Duty 5 World at War sorunu

Call of Duty 5 World at War sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Call of duty 5 i yükledim *****ledim oyuna girince solo oynamak isteyince new game ile mission select kısmı geliyor new game diyoruz tabiki zorluk seviyesini seçiyoruz ben recruit seçiyorum sonrasında geriye atıyor yani new game kısmına geri atıyor oyun açılmıyor yardım edin sistem,Hd3650 1 gb ddr2 ekran kartı,e8400,asus p5q,2 gb kingston 800mhz ram

Similar threads

call of duty 4 ü solo oynamayamıyorum oyunu açıyorum soloyu seçiyorum new game diyorum zorluk seviyesini seçiyorum yine new game atıyo oyuna giremiyorum sebebi nedir acaba?
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
ONCELIKLEN HERKEZE SLM Call Of Duty 5 de oyuna baslayamıorum Sorunsuz oyuna gırıyorum Ekrana Menu Gelıor Solo tıklıorum New Game tıklıorum KolayZor Menusu gelıor Herhangi birine tıkladıgım zaman geri Donuyor NEW GAME tıkladıgım yere gerı Donuyor ACABA NAPMAM LAZIM ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Merhaba arkadaşlar: Ben bugün call of duty 5 yükledim solo'dan yeni oyuna falan girdim her eyi ayarladım zorluk derecesini falan ama oyuna tıklayınca girmiyo hata falnda vermiyo tıklamamış gibi oluyo yan lütfen yardım sistem özelliklerim: PENTIUM 4 300 GHZ NVIDIA MSI NX0GT 256 MB 128...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Merhaba arkadaşlar Call of Duty serisinin en son oyunu olan World at War oyununun şifrelerini sizlere sunuyoruz Oyunu bitirmede zorluk yaşayan arkadaşlar gerektiğinde istedikleri taktirde bu kodları kullanabilirler Nasıl Kullanılır ? aşagıdaki baglantiya tiklayarak görebilirsiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
MerhabaBen call of duty zombie maplar yukledım,cod waw ' in içine değil tabii kide c kullanıcılarpc adiapp datalocaLActivionCodWawMods klasörüne atiyorum,Ve oyunu acıyorum ,ama mods bolumunde maplar gözükmüyor Yardim edebilicek varsa cok sevinirimİyi (FRMTR) LER )
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,528Konular
981,475Mesajlar
31,396Kullanıcılar
mesiSon üye
Üst Alt