Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Call of duty 5 xp sorunu yardim !!!!

Call of duty 5 xp sorunu yardim !!!!

Similar threads

Arkadaşlar merhaba Benim Call Of Duty serisiyle ilgili bi sorunum var galiba Bilgisayara format atmadan önce 6 , 7 ve 8'i donmadan kasmadan rahatlıkla oynamıştım Ama formattan sonra COD 4 ve 5 indirmiştim İlk önce COD 4'ü indirdim kasmasına rağmen oyunu bitirdim ama pekte zevk aldım diyemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
arkadaşlar ben call of DUTY 2 aldım ama bilgisayarım çalıştırmıo ve oyunu yükledim ama şööle bi hata verio oyunu açmaya çalışınca '''ERROR during initialization Video card or driver doesn't support dynamic textures''' diyor ve sistem gereksinimleri falan açıosanırım bilgisayarımda bişeyleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
MerhabaBen call of duty zombie maplar yukledım,cod waw ' in içine değil tabii kide c kullanıcılarpc adiapp datalocaLActivionCodWawMods klasörüne atiyorum,Ve oyunu acıyorum ,ama mods bolumunde maplar gözükmüyor Yardim edebilicek varsa cok sevinirimİyi (FRMTR) LER )
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Arkadaşlar aynı evde 2 pc arasında cod 5 oynamak istioruz masaüstü bilgisayar laptobun severını görüyor ve tıklayında this game session no longer available diyor fakat masüstü kurunca da laptop görmüyor lütfen bir yardım edin bu arada masaüstü xp laptop win 7 önceden oynuyoduk sorunsuz fakat ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Merhaba arkadaşlar herkeze iyi forumlar benim sorunum Cd den call of duty 2 yi yükledim açtığımda Şu Hata Error during initialization: Couldn't load defaultcfg make sure Call Of Duty is run from the correct folder çıkıyor Hatası Çıkıyor yardım edin Lütfenn Direckt 90 yükledim aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,497Konular
981,912Mesajlar
29,936Kullanıcılar
cakir18Son üye
Üst Alt