Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Call of duty 5 yükledim ama masaüstünde simge yok

Call of duty 5 yükledim ama masaüstünde simge yok

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
call of duty 5 aldım yükledim masaüstünde simge yok aslında benim bilgisayarımda oluyor da kuzenimin bilgisayarıyla benim bilgisayar aynı onun için kafama takıldı sorayım dedim ve çözüm bulup oynamak istiyoruz benim bilgisayar jet gibi çalıştırıyor kuzenimin ki çok ağır ve masaüstünde simge yok yardımınız için şimdiden teşekkürler her 2 sorunla da ilgilenirseniz teşekkür ederim

Similar threads

arkadaşlar ben call of DUTY 2 aldım ama bilgisayarım çalıştırmıo ve oyunu yükledim ama şööle bi hata verio oyunu açmaya çalışınca '''ERROR during initialization Video card or driver doesn't support dynamic textures''' diyor ve sistem gereksinimleri falan açıosanırım bilgisayarımda bişeyleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Call of duty 5 i yükledim *****ledim oyuna girince solo oynamak isteyince new game ile mission select kısmı geliyor new game diyoruz tabiki zorluk seviyesini seçiyoruz ben recruit seçiyorum sonrasında geriye atıyor yani new game kısmına geri atıyor oyun açılmıyor yardım edin sistem,Hd3650 1 gb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Arkadaşlar merhaba Benim Call Of Duty serisiyle ilgili bi sorunum var galiba Bilgisayara format atmadan önce 6 , 7 ve 8'i donmadan kasmadan rahatlıkla oynamıştım Ama formattan sonra COD 4 ve 5 indirmiştim İlk önce COD 4'ü indirdim kasmasına rağmen oyunu bitirdim ama pekte zevk aldım diyemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var call of duty world at war yükledim oyunu türkçe oynamak istediğim için türkçe yamayı indirdim ve 7 tane pack yapmamı istiyordu yaptım hepsini tek tek indirip bütün aşamaları izledim daha sonrasında oyun sorunsuz şeklde açıldı ana menü türkçe oldu girmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Call of Duty 4'ü büyük bir heyecanla aldım Ancak! dvd'de yer alan rar dosyasını bilgisayara açıp, setupexe ye basınca 1158 diye bir hata alıyorum Belki döngüsel artıklık hatasıdır diye silip, birkaç kez rar işlemini tekrarladım forumda ilk mesajım olduğundan link vermeme izin verilmiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,506Konular
983,038Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt