Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

call of duty 6 steam

call of duty 6 steam

Similar threads

Sa Arkadaşlar Call Of Duty Black Ops 1 İndirdim Steam Sutupluymus Oyunu Bir Türlü Yüklüyemedim Steamdan Yüklemeye Çalıştığımda Bu Uyarıyı Veriyor Bir El Atsanız
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
ilk verdiği hata şu Alıntı: Fatal error Error during initialization Failed to initialize renderer:version mismatch buna tamam deyince 2hata olarak Alıntı: CoD2 10 build winx86 Oct 6 2005 FSStartup Current language: english Current search path: C:\Program Files\Activision\Call...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Game Fixes: •Call of Duty: Black Ops @ GameFix Game Trainers & Unlockers: •Call of Duty: Black Ops v12v13 +1 TRAINER •Call of Duty: Black Ops v10 +4 TRAINER #2 •Call of Duty: Black Ops Zombie Mode v14 +4 TRAINER •Call of Duty: Black Ops v14 +5 TRAINER •Call of Duty: Black Ops Zombie...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Arkadaşlar, Yardımlarınızı bekliyorum Call of Duty 2 yi kurdum açılışta aşağıdaki hatayı veriyor bilgisayarım işlemci; Amd Athlon 64 28 ram:512 Ekran Kartı: 256 Mb Ati radeon 9250 Need For Speed Most Wanted'i 800*600 full detayda rahatça oynayabiliyorum Bilgisayara format çektim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
arkadaşlar öncelikle selam ben call of duty'yi multiplayer oynamak istiyorum ama key istiyo yardım edermisiniz bileniniz varsa yardım etsin lütfen ama call of duty 1 in multi keyi olcak cdkey deil yani lütfennn call of duty 1 call of duty 2 deil yani yardım edin pllllss!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt