Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sa Arkadaşlar Call Of Duty Black Ops 1 İndirdim Steam Sutupluymus Oyunu Bir Türlü Yüklüyemedim Steamdan Yüklemeye Çalıştığımda Bu Uyarıyı Veriyor Bir El Atsanız
ilk verdiği hata şu
Alıntı:
Fatal error
Error during initialization
Failed to initialize renderer:version mismatch
buna tamam deyince 2hata olarak
Alıntı:
CoD2 10 build winx86 Oct 6 2005
FSStartup
Current language: english
Current search path:
C:\Program Files\Activision\Call...
Game Fixes:
•Call of Duty: Black Ops @ GameFix
Game Trainers & Unlockers:
•Call of Duty: Black Ops v12v13 +1 TRAINER
•Call of Duty: Black Ops v10 +4 TRAINER #2
•Call of Duty: Black Ops Zombie Mode v14 +4 TRAINER
•Call of Duty: Black Ops v14 +5 TRAINER
•Call of Duty: Black Ops Zombie...
Arkadaşlar, Yardımlarınızı bekliyorum
Call of Duty 2 yi kurdum açılışta aşağıdaki hatayı veriyor
bilgisayarım işlemci; Amd Athlon 64 28
ram:512
Ekran Kartı: 256 Mb Ati radeon 9250
Need For Speed Most Wanted'i 800*600 full detayda rahatça oynayabiliyorum
Bilgisayara format çektim...
arkadaşlar öncelikle selam ben call of duty'yi multiplayer oynamak istiyorum ama key istiyo yardım edermisiniz bileniniz varsa yardım etsin lütfen ama call of duty 1 in multi keyi olcak cdkey deil yani lütfennn call of duty 1 call of duty 2 deil yani yardım edin pllllss!!!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.