Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Game Fixes:
•Call of Duty: Black Ops @ GameFix
Game Trainers & Unlockers:
•Call of Duty: Black Ops v12v13 +1 TRAINER
•Call of Duty: Black Ops v10 +4 TRAINER #2
•Call of Duty: Black Ops Zombie Mode v14 +4 TRAINER
•Call of Duty: Black Ops v14 +5 TRAINER
•Call of Duty: Black Ops Zombie...
Selamın aleyküm arkadaşlar en Call Of Duty Black Ops U aldım oyunum Camping lerini bitirdim zombiye girmek için konsol lazim herzamanki konsol tuşuna () basıyorum açılmıyo yardım edin nolurrrrrrrrr
Arkadaşlar Call of duty blackops a giriyorum Game Kısmına giriyorum orada enabled console yazmıyor :S taktım kafaya birde Players dosyası yok Onuda Çözemedim Her siteyi denedim olmuyor Kısacası
1Call Of Duty : Black Ops OptionsGameEnabled Console Yazısı Yok
2Players Dosyası Yok
STEAM da hesabım var oyunlarımın her biri de orjinal bu konuda bi sıkıntı yok sıkıntı oyunum black ops 2 zombie ve bazen 5 bazen 20 bazen 30 dk bir bu hatayı alıyorum ''you have disconnected from the server call of duty black ops 2 '' server disconnet diyor ama internete bağlıyım kopma yok...
arkadaşlar başlıkta yazdıgım gibi bilgisayar iyi özellikleride belirticem bende baya kotu bir bilgisayar vardı onda kasmıyordu yeni laptop aldım bunda kasıyor şacma olanda
call of duty black ops call of duty modern warfare 3 hiç kasmıyor 500mb oyun kasıyor
Bilgisayarın özellikleri ...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.