Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Call of duty black ops 2 hata lütfen yardım edin

Call of duty black ops 2 hata lütfen yardım edin
0
167

Similar threads

Game Fixes: •Call of Duty: Black Ops @ GameFix Game Trainers & Unlockers: •Call of Duty: Black Ops v12v13 +1 TRAINER •Call of Duty: Black Ops v10 +4 TRAINER #2 •Call of Duty: Black Ops Zombie Mode v14 +4 TRAINER •Call of Duty: Black Ops v14 +5 TRAINER •Call of Duty: Black Ops Zombie...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Selamın aleyküm arkadaşlar en Call Of Duty Black Ops U aldım oyunum Camping lerini bitirdim zombiye girmek için konsol lazim herzamanki konsol tuşuna () basıyorum açılmıyo yardım edin nolurrrrrrrrr
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Arkadaşlar Call of duty blackops a giriyorum Game Kısmına giriyorum orada enabled console yazmıyor :S taktım kafaya birde Players dosyası yok Onuda Çözemedim Her siteyi denedim olmuyor Kısacası 1Call Of Duty : Black Ops OptionsGameEnabled Console Yazısı Yok 2Players Dosyası Yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
STEAM da hesabım var oyunlarımın her biri de orjinal bu konuda bi sıkıntı yok sıkıntı oyunum black ops 2 zombie ve bazen 5 bazen 20 bazen 30 dk bir bu hatayı alıyorum ''you have disconnected from the server call of duty black ops 2 '' server disconnet diyor ama internete bağlıyım kopma yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
arkadaşlar başlıkta yazdıgım gibi bilgisayar iyi özellikleride belirticem bende baya kotu bir bilgisayar vardı onda kasmıyordu yeni laptop aldım bunda kasıyor şacma olanda call of duty black ops call of duty modern warfare 3 hiç kasmıyor 500mb oyun kasıyor Bilgisayarın özellikleri ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt