Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Call of duty - black ops - 2 steam sorunu !!! Acil yardım !!!!

Call of duty - black ops - 2 steam sorunu !!! Acil yardım !!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba ! Konuyu yazmadan 1 hafta önce Orijinal CoD Black Ops 2 aldık Steam üyeliğini de hallettik Ama büyük bir sorunla karşılaştık Sorun şu : Benim steam hesabım sadece benim bilgisayarımda çalışıyor arkadaşımın bilgisayarında çalışmıyor Bu yüzden Mutli Player ve Zombie Mod oynayamıyoruz Tek steam Hesabıyla 2 bilgisayara bağlanılamaz mı ? Bunun için ***** vb benzeri şeyler var mıdır ? Yardımlarınız için teşekkürler )

Similar threads

STEAM da hesabım var oyunlarımın her biri de orjinal bu konuda bi sıkıntı yok sıkıntı oyunum black ops 2 zombie ve bazen 5 bazen 20 bazen 30 dk bir bu hatayı alıyorum ''you have disconnected from the server call of duty black ops 2 '' server disconnet diyor ama internete bağlıyım kopma yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Game Fixes: •Call of Duty: Black Ops @ GameFix Game Trainers & Unlockers: •Call of Duty: Black Ops v12v13 +1 TRAINER •Call of Duty: Black Ops v10 +4 TRAINER #2 •Call of Duty: Black Ops Zombie Mode v14 +4 TRAINER •Call of Duty: Black Ops v14 +5 TRAINER •Call of Duty: Black Ops Zombie...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
arkadaşlar cod black ops 2 satın almıştım orjinal steam sürümü yakın zamanda kickass diye bi siteden 204 gb lik apocalypse dlcsini indirdim nasıl kuracagımı bilmiyorum yardım)))))
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Selamın aleyküm arkadaşlar en Call Of Duty Black Ops U aldım oyunum Camping lerini bitirdim zombiye girmek için konsol lazim herzamanki konsol tuşuna () basıyorum açılmıyo yardım edin nolurrrrrrrrr
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Sorgu odasından kaçış Giriş: Ana menü Ana menüdeyken, oraya sadece oturmayın Değişimli olarak sol ve sağ kontroller tetiklerin çekin, mümkün olduğunca çabuk bir şekilde – SOL SAĞ SOL SAĞ SOL SAĞ SOL SAĞ SOL SAĞ SOL SAĞ, vs – kısıtlamaları kaldırmak için, ganimetleri ve eserleri kazanın ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt