Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

call of duty black ops - Multiplayer ve zombie mod sorunu

call of duty black ops - Multiplayer ve zombie mod sorunu
0
170

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ben oyunu campaginde bitirdim multiplayer ve zombie modu merak ediyorum giriyorum wwwcallofdutycomblackopsstatus adresini veriyor giriyorum 5 numaralı şık yanıyor ve hiçbişey olmuyor nasıl oynanıcak bunlar ?

Similar threads

Game Fixes: •Call of Duty: Black Ops @ GameFix Game Trainers & Unlockers: •Call of Duty: Black Ops v12v13 +1 TRAINER •Call of Duty: Black Ops v10 +4 TRAINER #2 •Call of Duty: Black Ops Zombie Mode v14 +4 TRAINER •Call of Duty: Black Ops v14 +5 TRAINER •Call of Duty: Black Ops Zombie...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Arkadaşlar Call of duty 2 ye giriyorum menüden multiplayer diyoeum şöle bişi diyor Could not start process'D:Call of duty 2cod2mpsexe' Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor Diyor napabilirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
MerhabaBen call of duty zombie maplar yukledım,cod waw ' in içine değil tabii kide c kullanıcılarpc adiapp datalocaLActivionCodWawMods klasörüne atiyorum,Ve oyunu acıyorum ,ama mods bolumunde maplar gözükmüyor Yardim edebilicek varsa cok sevinirimİyi (FRMTR) LER )
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Selamın aleyküm arkadaşlar en Call Of Duty Black Ops U aldım oyunum Camping lerini bitirdim zombiye girmek için konsol lazim herzamanki konsol tuşuna () basıyorum açılmıyo yardım edin nolurrrrrrrrr
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Merhaba ! Konuyu yazmadan 1 hafta önce Orijinal CoD Black Ops 2 aldık Steam üyeliğini de hallettik Ama büyük bir sorunla karşılaştık Sorun şu : Benim steam hesabım sadece benim bilgisayarımda çalışıyor arkadaşımın bilgisayarında çalışmıyor Bu yüzden Mutli Player ve Zombie Mod oynayamıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt