Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
call of duty black ops - Multiplayer ve zombie mod sorunu
ben oyunu campaginde bitirdim multiplayer ve zombie modu merak ediyorum giriyorum wwwcallofdutycomblackopsstatus adresini veriyor giriyorum 5 numaralı şık yanıyor ve hiçbişey olmuyor nasıl oynanıcak bunlar ?
Game Fixes:
•Call of Duty: Black Ops @ GameFix
Game Trainers & Unlockers:
•Call of Duty: Black Ops v12v13 +1 TRAINER
•Call of Duty: Black Ops v10 +4 TRAINER #2
•Call of Duty: Black Ops Zombie Mode v14 +4 TRAINER
•Call of Duty: Black Ops v14 +5 TRAINER
•Call of Duty: Black Ops Zombie...
Arkadaşlar Call of duty 2 ye giriyorum menüden multiplayer diyoeum şöle bişi diyor Could not start process'D:Call of duty 2cod2mpsexe' Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor
Diyor napabilirim
MerhabaBen call of duty zombie maplar yukledım,cod waw ' in içine değil tabii kide c kullanıcılarpc adiapp datalocaLActivionCodWawMods klasörüne atiyorum,Ve oyunu acıyorum ,ama mods bolumunde maplar gözükmüyor Yardim edebilicek varsa cok sevinirimİyi (FRMTR) LER )
Selamın aleyküm arkadaşlar en Call Of Duty Black Ops U aldım oyunum Camping lerini bitirdim zombiye girmek için konsol lazim herzamanki konsol tuşuna () basıyorum açılmıyo yardım edin nolurrrrrrrrr
Merhaba ! Konuyu yazmadan 1 hafta önce Orijinal CoD Black Ops 2 aldık Steam üyeliğini de hallettik Ama büyük bir sorunla karşılaştık Sorun şu : Benim steam hesabım sadece benim bilgisayarımda çalışıyor arkadaşımın bilgisayarında çalışmıyor Bu yüzden Mutli Player ve Zombie Mod oynayamıyoruz...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.