Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Call of Duty:Black Ops Safe mode hatası

Call of Duty:Black Ops Safe mode hatası
0
192

Similar threads

Game Fixes: •Call of Duty: Black Ops @ GameFix Game Trainers & Unlockers: •Call of Duty: Black Ops v12v13 +1 TRAINER •Call of Duty: Black Ops v10 +4 TRAINER #2 •Call of Duty: Black Ops Zombie Mode v14 +4 TRAINER •Call of Duty: Black Ops v14 +5 TRAINER •Call of Duty: Black Ops Zombie...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
call of duty 2 multiplayer e açmak için çift tıklayınca Run In Safe Mode It appears that Call of Duty(R) 2 did not quit properly the last time it ran Do you want to run the game in safe mode? This is recommended for most people It will change your system settings but not your controls...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Selamın aleyküm arkadaşlar en Call Of Duty Black Ops U aldım oyunum Camping lerini bitirdim zombiye girmek için konsol lazim herzamanki konsol tuşuna () basıyorum açılmıyo yardım edin nolurrrrrrrrr
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Not: Bu yöntem için call of duty black ops oyun dosyalarından birini değiştirmeniz gerekir; bu yüzden işleme başlamadan önce dosyanın bir yedeğini almanız gerekir Configcfgdosyasını düzenlemek için bir text editorü ile açın, oyun dosyasındaki playersdizini seta monkeytoy 1değerini seta monkeytoy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Arkadaşlar Call of duty blackops a giriyorum Game Kısmına giriyorum orada enabled console yazmıyor :S taktım kafaya birde Players dosyası yok Onuda Çözemedim Her siteyi denedim olmuyor Kısacası 1Call Of Duty : Black Ops OptionsGameEnabled Console Yazısı Yok 2Players Dosyası Yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt