Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

call of duty black ops viktor reznov

call of duty black ops viktor reznov

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
alın işte haftalardır hatta aylardır düşündüğünüz şeyi hep tartışılan şeyi ben buraya yazdım ve sizi temin ediyorum bu yazdıklarım doğru

Dragovich, Mason'ın beynini yıkamak üzere Vorkuta'da bir gulaga götürür Vorkuta'da beyni yıkanan ana karakterimiz Mason'ın, gulagdan kaçmasına Victor Reznov adında İkinci Dünya Savaşı'nda da savaşmış biri yardım eder Mason, sorgulayanların her sorusunda hafızasının derinliklerindeki anılarını hatırlar Vietnam Savaşı da bunlardan biridir Reznov, Mason'ın hayatını birkaç kez kurtarmış olsa da sorgulayıcılar Viktor Reznov diye birinin olmadığını söylerler Aslında her şey oyunun sonunda açığa çıkar Reznov'un bir hayali vardı, Steiner'ı, Dragovich'i ve Kravchenko'yu öldürmek Reznov bu hayallerini fırsat buldukça Mason'a hatırlatırdı Mason da aynı öfkeyi onlara karşı duymaya başlamıştı Ama Reznov diye birisi yoktu Ne Vietnam'da ne de Soğuk Savaşta Gulagdaki isyanda hayatını kaybetmişti Beyni yıkanan Mason, kişilik değiştirip halisülasyonlar görmeye başlamıştı Düşen helikopterden ya da Spetsnazlarla dolu düşman hatlarından Reznov ile değil, tek başına kurtulmuştu Reznov onun beynine kazınan, Mason'ın ikinci baskın kişiliğiydi

bide karakterleri koyuyumda süper olsun

Karakterler

Yüzbaşı Alex Mason: Ana oynanabilen karakter ve oyunun baş kahramanı Call of Duty oyunlarında aynı zamanda hem sesini hem de görünüşünü görebildiğimiz ilk oynanabilir karakter Oyuna başladığınızda rütbesi çavuş olan, son bölümde yüzbaşı rütbesine geliyorsunuz

Çavuş Frank Woods: Liderimiz olmasa da bize liderlik eden asil bir adam Onunla savaşmak oyunu eğlenceli hale getiriyor Kravchenko'yu öldürürken kendisini ve Kravchenko'yu camdan attı

Ajan Jason Hudson: Diğer bir oynanabilen karakter, Mason' un sağ kolu ve yetenekli bir CIA ajanı

Ajan Grigori Weaver: Bir CIA ajanı Kravchenko'nun gözüne bir bıçak saplamasıyla sol gözü kör olmuştur

Viktor Reznov: World at War'da olan black opsda ölen karakter

Dr Fredrich Steiner Oyunun hedefindeki karakterlerden biri Mason'un beynini yıkayan kişi

General Kravchenko Düşmanımız olan Rusların generali ve oyunun hedefindeki karakterlerden biri

Dragovich Oyunun ana hedefindeki karakter Oyunun en son bölümünde Mason onu boğarak öldürür

arkadaşlar bilmediğiniz birşey varsa çekinmeden sorun

858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt