Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

call of duty de bi yer gecemedım

call of duty de bi yer gecemedım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
slm kardeslerim ya calla of duty de bi yer gecemedım3 kısı feribotla buyuk savas gemısını gidiliyor gemıde bişiler felan yapılıyorişte sarı şeyleri alıyorum gemide bi tane daha bişi yapmam lazım ama bir türlü yapamadım yardımlarınızı beklıyorum

Similar threads

merhaba ben Call Of Duty 4 oynuyorum ve bı bolumde takıldım bırturlu gecemıyorum yardımınızı beklıyorum helıkopter kaptanı kurtarma bolumundeyım gecemedım bır turlu nasıl gecıcegıme yardımcı olursanız sevınırım
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
slm arkadaşlar Öncelikle benim sorunu call of duty 1 de single player 'a tıkladığım da zorluk derceleri çıkıyo tabi o sırda bi müzik var aksiyonlu bitane de zorluk dercesi seçiyorum ama hiç bişi olmuyo hata filanda vermiyo aynısı gibi devam ediyo müzik filan sanki hiç bir işlem yapmamışım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Arkadaşlar call of duty modern warfare2 DSM var onu korumamız ıstenıyor fakat dsm dolmasına 1 saniye kala oyundan atıyor bütün herseyi denedım oyunu tekrar kurdum pack yaptım gine olmadı acil yardımlarınızı beklıyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
ONCELIKLEN HERKEZE SLM Call Of Duty 5 de oyuna baslayamıorum Sorunsuz oyuna gırıyorum Ekrana Menu Gelıor Solo tıklıorum New Game tıklıorum KolayZor Menusu gelıor Herhangi birine tıkladıgım zaman geri Donuyor NEW GAME tıkladıgım yere gerı Donuyor ACABA NAPMAM LAZIM ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Sa arkadaşlar Call Of Duty 8 MW3 yüklenirken bi hata verdi internetten araştırdım o dosyanın olmadığı içinmiş benim sizden istediğim o main klasörünün içindeki: iw06iwd iw07iwd iw08iwd iw09iwd dosyalarını istiyorum linkini atıp indirirseniz sevinirim birde +r4p en önce bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt