Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Call Of Duty Default.cfg hatası!!!

Call Of Duty Default.cfg hatası!!!
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar herkeze iyi forumlar benim sorunum Cd den call of duty 2 yi yükledim açtığımda Şu Hata

Error during initialization: Couldn't load defaultcfg make sure Call Of Duty is run from the correct folder çıkıyor

Hatası Çıkıyor yardım edin Lütfenn Direckt 90 yükledim aynı

Not:Cd bozuk değil kuzenime yükledim Sorunsuz Çalıştı

Yardım!!!

Similar threads

mrb arkadaşlar bn call of duty 1' i yükledim oyunun yüklenmesi tamamlandı ama oyuna girerken fatal error Couldn't load defaultcfg yazısı çıkıo ve konsolda şöle yazıo FSStartup Current language: english Current search path: C:\PROGRA~1\CALLOF~1\main\pak6pk3 (3 files)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
ben cod 1 i yükledim ama girerken bende hata veriyor Couldn't load defaultcfg Make sure Call of Duty is run from the correct folder pcmin özellikleri Ram:512mb Ekran Kartı: Atı Radeon 9200(128 mb) Hard Disk:160gb İşlemci:Amd +3000(18 Ghz) Ekran Kartımın Son Sürümünü Yükledim Sorun Cdde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
ilk verdiği hata şu Alıntı: Fatal error Error during initialization Failed to initialize renderer:version mismatch buna tamam deyince 2hata olarak Alıntı: CoD2 10 build winx86 Oct 6 2005 FSStartup Current language: english Current search path: C:\Program Files\Activision\Call...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Arkadaşlar, Yardımlarınızı bekliyorum Call of Duty 2 yi kurdum açılışta aşağıdaki hatayı veriyor bilgisayarım işlemci; Amd Athlon 64 28 ram:512 Ekran Kartı: 256 Mb Ati radeon 9250 Need For Speed Most Wanted'i 800*600 full detayda rahatça oynayabiliyorum Bilgisayara format çektim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
arkadaşlar ben call of DUTY 2 aldım ama bilgisayarım çalıştırmıo ve oyunu yükledim ama şööle bi hata verio oyunu açmaya çalışınca '''ERROR during initialization Video card or driver doesn't support dynamic textures''' diyor ve sistem gereksinimleri falan açıosanırım bilgisayarımda bişeyleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt