Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Call of Duty Ghost net freamwork 4.5.2 ve DirectX 11

Call of Duty Ghost net freamwork 4.5.2 ve DirectX 11
0
179

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ultra sıkıştırılmış olarak Call of Duty Ghost ı indirdim
oyunu kuracağım sırada benden net freamwork 452 ve DirectX 11
istedi 2 sinide internetten indirdim ve kurdum ama hala aynı şeyleri istiyor çok araştırdım ama bulamadım yardım edin lütfen

Similar threads

arkadaşlar oyunu kurdum ama oyunu açarken What do I do if the DirectX Error DirectX has encountered an unrecoverable error Please check DirectX Help document for possible detailserror appears when I attempt to run Call of Duty 2? bu uyarıyı veriyo neden acaba ben directx i kurdum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Arkadaşlar, Yardımlarınızı bekliyorum Call of Duty 2 yi kurdum açılışta aşağıdaki hatayı veriyor bilgisayarım işlemci; Amd Athlon 64 28 ram:512 Ekran Kartı: 256 Mb Ati radeon 9250 Need For Speed Most Wanted'i 800*600 full detayda rahatça oynayabiliyorum Bilgisayara format çektim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
AGALAR YARDIM EDİN! Herkes Call of Dutyoyununun serisini biliyodur herhalde Bana CALL of DUTY MW3 oyununun %100 çalışan Trainer VEYA Hile Kodları Lazım İnternetten çok araştırdım ama hile kodlarını nereye YAZICAM ! Yardım edene Benden TEŞEKKÜRLER 3
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Arkadaşlar Call Of Duty 4 ü indirdim, ama oyunu açdığımda cd istiyor Heralde c r a c k gerekiyor bi yardım eerin C r a c k gerekiyorsa indirme linki koyun lütfen rapid olmasın c r a c k birleşik yazılınca ****** diye görünüyor onun için ayrık yazdım
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Başlıkta belirttiğim gibi, Call Of Duty 8 Multiplayer oynamak istiyorum Yardım Edebilir misiniz? İnternetten araştırdım fakat bulamadım
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt