Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Call Of Duty:Ghosts Multiplayer sorun acil!

Call Of Duty:Ghosts Multiplayer sorun acil!
0
120

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben Steam'de orjinal olarak Call of Duty Ghosts oyununu satın aldımOyuna giriyorum online play'den oyun buluyor fakat katılma ekranında çok uzun süre bekledikten sonra Unable to secure connect to the hostgibisinden bir hata veriyor

Çözümü bilen varsa makbule geçer

Similar threads

Arkadaşlar Call of duty 2 ye giriyorum menüden multiplayer diyoeum şöle bişi diyor Could not start process'D:Call of duty 2cod2mpsexe' Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor Diyor napabilirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
call of duty 2 multiplayer e açmak için çift tıklayınca Run In Safe Mode It appears that Call of Duty(R) 2 did not quit properly the last time it ran Do you want to run the game in safe mode? This is recommended for most people It will change your system settings but not your controls...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Call Of Duty 2 Wall HACK Radar Multiplayer İçin Bilen Varmı Varsa Verebilrmi?
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
İndex içinde aramak isteğiniz konuya kolayca ulaşabilmek için klavyenizden CTRL+F tuşlayarak aranan anahtar kelimeyi giriniz Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,496Konular
981,661Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt