Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wallhack Aim hack diye adlandırdığımız online Call of oynarken kullanabileceğim hile wall hack aimhack falan bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim
Şimdiden teşekkürler
Milyonlarca oyuncunun Büyük bir heyecanla beklediği ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan Call OF Duty Ghosts için Hile arayışına sonPaylaşacağımız Cod Ghosts Tranier'ı sayesinde , Tek bir Trainerde bir çok hileyi kullanabileceksiniz
Call Of Duty Ghosts Trainer Hilesi Özellikleri :
F1 ...
Forumda arama yaptım biraz Call of duty online hilesi yok galibaeğer istek olursa burdan resimli anlatırımonline oyun hileleri yasak mı değilmi onuda bilmiyorumŞunu da söyleyeyim hile taraftarı değilim, ezikler hile yapar ama arada bir lazım oluyoBen normalde hileyle yapmıyorum ama serverda...
Sa arkadaşlar Call Of Duty 8 MW3 yüklenirken bi hata verdi
internetten araştırdım o dosyanın olmadığı içinmiş
benim sizden istediğim o main klasörünün içindeki:
iw06iwd
iw07iwd
iw08iwd
iw09iwd
dosyalarını istiyorum linkini atıp indirirseniz sevinirim birde +r4p
en önce bunu...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.