Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

call of duty modern warfare 2

call of duty modern warfare 2

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhabalar arkadaşlar,

call of duty modern warfare 2 oyununu yeni kurdum ancak oyun oynarken istediğim performansı alamıyorum ne yapmam gerek

bilgisayarımın özellikleri:

intel core 2 duo 2Ghz
4 Gb ram
64 bit

teşekkürler

Similar threads

Oyun Hakkında Bilgi: Dünyayı kurtarmak senin elinde Call of Duty kulvarında her geçen gün kendini geliştiriyorBu versiyonda modern savaşı bilgisayarlarımıza taşıyorBildiğiniz gibi Call of duty modern warmare 3'ün geliştiricisi Infinity Ward'tırSerinin bu oyununda, Sladgehammer ve Raven...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Arkadaşlar Call of Duty Modern Warfare İndirdim ve kurdum mss32dll gibi dll hataları verdi çözdüm enson WINIMPROPERQUITBODY hatasını veriyor evet ya da Hayıra basınca fileSysCheckcfg gibi birşeyler diyor ne yapabilirim file:C:UsersAsudeDesktopcapture20190128172904png Resim Koyadamadım Yardımmm
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Bu yazımızda sizlerle Infinity Ward firması tarafından geliştirilen Activision şirketi tarafından oyun piyasasına sunulan “Call Of Duty:4 Modern Warfare adlı oyunun hilelerini paylaşacağızOyundaki hileleri kullanabilmek için Trainer yükleyiniz ve aşağıda bulunan oyun hilelerini aktif duruma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Call of Duty: Modern Warfare 3 oyunu için hazırlanmış olan trainer dosyasını indirmek için asagıdakı verdıgım lınk yararlana bılrısınız emge saygı http:m0001gamecopyworldcomgamesfduty8shtml
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri (PC) Oyun seçeneklerinden konsolu açın Sonra, klavyeden “~ tuşuna basın ve “seta thereisacow 1337¨ yazıp entera basın Sonra, “pdevmap boga yazın ve yine entera basın Artık oyunu hilelerle oynayabileceksiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,505Konular
982,544Mesajlar
33,027Kullanıcılar
cheavartSon üye
Üst Alt