Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

call of duty mw3 hata veriyor

call of duty mw3 hata veriyor

Similar threads

Sa arkadaşlar Call Of Duty 8 MW3 yüklenirken bi hata verdi internetten araştırdım o dosyanın olmadığı içinmiş benim sizden istediğim o main klasörünün içindeki: iw06iwd iw07iwd iw08iwd iw09iwd dosyalarını istiyorum linkini atıp indirirseniz sevinirim birde +r4p en önce bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Sa arkadaşlar Call Of Duty 8 MW3 yüklenirken bi hata verdi internetten araştırdım o dosyanın olmadığı içinmiş benim sizden istediğim o main klasörünün içindeki: iw06iwd iw07iwd iw08iwd iw09iwd dosyalarını istiyorum linkini atıp indirirseniz sevinirim iyi günler acil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Arkadaşlar call of duty mw3 sorunsuz oynuyordum taa ki CUSTOM CLASS larımı seçemediğimi fark edinceye kadar Teknomw3 ile oynuyorm sadece oyunun verdiği başlangıç setlerini seçebiliyorum Grenaider vb yardım edinnnn
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
AGALAR YARDIM EDİN! Herkes Call of Dutyoyununun serisini biliyodur herhalde Bana CALL of DUTY MW3 oyununun %100 çalışan Trainer VEYA Hile Kodları Lazım İnternetten çok araştırdım ama hile kodlarını nereye YAZICAM ! Yardım edene Benden TEŞEKKÜRLER 3
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Oyun Hakkında Bilgi: Dünyayı kurtarmak senin elinde Call of Duty kulvarında her geçen gün kendini geliştiriyorBu versiyonda modern savaşı bilgisayarlarımıza taşıyorBildiğiniz gibi Call of duty modern warmare 3'ün geliştiricisi Infinity Ward'tırSerinin bu oyununda, Sladgehammer ve Raven...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,496Konular
981,708Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt